9129 draaiautomaten ankro

Draaiautomaten

Of het nu gaat om kleine of grote aantallen, complexe of eenvoudige kunststofproducten, bij ANKRO beschikken wij over de juiste draaiautomaten om jouw grote of kleine serie aan producten zo snel en nauwkeurig mogelijk te produceren.

Specialist in kunststof draaien
Snelle levertijd
Al meer dan 25 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

Draaiautomaten

Draaiautomaten zijn machines die worden gebruikt voor het draaien van ronde werkstukken. Deze machines zijn in staat om met hoge snelheid en nauwkeurigheid materiaal te verwijderen van het ruwmateriaal, waardoor het kan worden gevormd tot de gewenste vorm en afmeting. Draaiautomaten zijn bijzonder geschikt voor het produceren van grote aantallen producten, omdat ze in staat zijn om snel en efficiënt te werken. Bovendien zijn ze vaak uitgerust met automatische toevoer- en afvoersystemen, waardoor de productie verder wordt geoptimaliseerd.

9129 draaiautomaten ankro

Draaiautomaten ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over 13 draaiautomaten die speciaal zijn ontworpen om kunststof staven tot en met 42mm te verwerken. Deze draaiautomaten hebben een hoge mate van precisie en zijn in staat om snel en efficiënt te werken. Deze worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het produceren van onderdelen voor de farmaceutische industrie, analytische industrie en de voedings industrie. De draaiautomaten zijn uitgerust met geavanceerde besturingssystemen en worden bediend door ervaren technici die zorgen voor een optimale kwaliteit van de producten. Daarnaast hebben deze machines een laag energieverbruik en zijn ze zeer betrouwbaar, wat ons in staat stelt om te voldoen aan de eisen van de klant op een kosteneffectieve manier.

MEER MACHINES VAN ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan