kunststof draaien 3

Kunststof draaien

Bij ANKRO beschikken we over een geavanceerd machinepark dat ons in staat stelt om een grote diversiteit aan kunststof producten te draaien. Op deze pagina lees je alle mogelijkheden die je bij ANKRO hebt met betrekking tot kunststof draaien! 

Specialist in kunststof draaien
Al meer dan 25 jaar ervaring
Snelle levertijden
Onderdeel van de BKB Groep

Kunststof draaien

Het draaien van kunststof is een gespecialiseerd bewerkingsproces waarbij kunststofmaterialen worden gevormd en bewerkt met behulp van draaibanken. Het kunststof draaien bestaat uit het roteren van zogenaamd ‘’ruw materiaal’’, terwijl het in contact komt met een snijgereedschap. Het snijgereedschap zorgt voor de gewenste vorm, afmetingen en oppervlakte van het kunststof draaiwerk. 

Dankzij dit proces produceren we bij ANKRO de meest nauwkeurige en complexe kunststof draaiwerken die voldoen aan de eisen van de klant, aan de hand van de juiste CNC-draaibanken. Of het nu gaat om prototyping, productie van kleine series of grootschalige productie, kunststof draaien is een specialisme van ANKRO waarmee we hoogwaardige en complexe, maar juist ook hele simpele kunststof producten produceren.

draaimachine ankro

Voordeel CNC draaien

Het grote voordeel van CNC draaien is dat afrondingen en inkepingen makkelijk gerealiseerd kunnen worden. Dat is met name interessant wanneer er langer en groter materiaal bewerkt moet worden. Het materiaal wordt met een hoog toerental rondgedraaid en draait dus alleen om zijn X- en Z-as. Op deze manier ontstaat een cilindrische vorm. Met CNC draaien is het ook mogelijk om nauwkeurig en snel groeven in (ronde) blokken te maken.

Waarom kunststof draaiwerken maken bij ANKRO?

Bij ANKRO draaien we al meer dan 25 jaar de meest complexe kunststof draaiwerken. We kunnen daarom gerust stellen dat dit onze expertise is. Niet alleen maken wij onze klanten tevreden met de meest nauwkeurige kunststof producten, maar wij adviseren hen in de meeste gevallen ook bij de keuze voor de juiste kunststof. Daarnaast zijn we ook toegewijd aan voortdurende innovatie en het toepassen van geavanceerde technologieën. We volgen altijd de nieuwste ontwikkelingen binnen het kunststof draaien en de draaibanken om productieprocessen te verbeteren. 

We zijn trots op de reputatie die we hebben opgebouwd als toonaangevende specialist in kunststof draaien en het bieden van verschillende redenen waarom klanten keer op keer voor ons kiezen. Bekijk wat klanten zeggen over de samenwerking met ANKRO op onze Referentie-pagina.

De (CNC) draaibanken van ANKRO

Draaibanken zijn essentieel voor het kunststof draaien. Bij ANKRO beschikken we over diverse CNC-draaibanken in verschillende maten en types. Deze draaibanken zijn uitgerust met moderne technologieën, waardoor een hoge precisie kan worden bereikt. Met meerdere assen en gereedschapswisselaars kunnen complexe vormen worden gerealiseerd met minimale insteltijden. Bij ANKRO kun je vertrouwen op onze diverse geavanceerde draaimachines voor nauwkeurige, betrouwbare en hoogwaardige kunststof draaiwerken.

Kunststoffen draaien en frezen

Het draaien en frezen van kunststoffen in één machine is ook mogelijk bij ANKRO. Onze ervaren vakmensen stellen onze frees- en draaimachines in om de meest complexe kunststof producten te produceren. Doordat de machine zowel freest als draait, hoeft een product minder vaak opgespannen te worden, wat veel insteltijd bespaard. Bij ANKRO bieden we dan ook altijd een sterke prijs voor alle op maat gemaakte kunststof draaiwerken. 

Het machinepark van Ankro

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

kunststof producten draaien ankro

ANKRO Kunststof Verspaning, jouw specialist in het draaien van kunststof

De gespecialiseerde vakmensen van ANKRO zorgen, samen met het geavanceerde machinepark, telkens weer voor de meest complexe onderdelen met strakke toleranties. Met onze expertise en toewijding streven we naar precisie, kwaliteit en klanttevredenheid bij elke stap van het proces. Door de lijnen kort te houden zorgen we er samen met de klant voor een proces zonder fouten.  

Ben je op zoek naar hoogwaardige kunststof draaiwerken? Aarzel niet langer en kies voor ANKRO Kunststof Verspaning! Ons ervaren team staat klaar om jouw project naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen met maatwerkoplossingen, precisieproductie en uitstekende klantenservice. Bereik succes met ANKRO en laat ons jouw ideeën tot leven brengen! Klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan