kunststof draaien 3

Kunststof draaien

ANKRO beschikt over een geavanceerd machinepark waarmee op verschillende CNC-machines gedraait kan worden. Dit stelt ons in staat om een grote diversiteit aan producten te produceren. Lees verder voor alle mogelijkheden!

 
Specialist in kunststof draaien
Al meer dan 25 jaar ervaring
Snelle levertijden
draaimachine ankro

De mogelijkheden van CNC draaien

Gezien de toenemende vraag naar precisiedraaiproducten, breiden wij onze capaciteit in draaibanken steeds verder uit. Daardoor kunnen we sneller en beter inspelen op uw behoeftes, zowel voor enkelstuks als voor seriematige productie.

Vrijwel alle machines zijn geautomatiseerd. Dat stelt ons in staat om de beschikbare capaciteit optimaal te benutten, zodat we altijd aan uw vraag kunnen voldoen. Al naar gelang het product maken we de afweging om het draaiproces uit te voeren op zowel één van onze draaibanken als op draai-freescombinaties.

Voordeel CNC draaien

Het grote voordeel van CNC draaien is dat afrondingen en inkepingen makkelijk gerealiseerd kunnen worden. Dat is met name interessant wanneer er langer en groter materiaal bewerkt moet worden. Het materiaal wordt met een hoog toerental rondgedraaid en draait dus alleen om zijn X- en Z-as. Op deze manier ontstaat een cilindrische vorm. Met CNC draaien is het ook mogelijk om nauwkeurig en snel groeven in (ronde) blokken te maken.

gereedschappen cnc draaien

Machinegereedschappen

Ons uitgebreide assortiment aan machinegereedschappen zorgt voor nauwkeurigheid, efficiëntie en flexibiliteit in bewerkingen. Er zijn namelijk tal van opties voor gereedschappen (denk aan afmeting en vormen) en snelheden voor verschillende toepassingen. Mocht het juiste gereedschap niet voor handen zijn, dan ontwikkelen en produceren we dit specifiek voor onze klant.

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Het machinepark van Ankro

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

kunststof producten draaien ankro

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wilt u iets vrijwel onmogelijks realiseren met kunststof? Dan bent u bij ANKRO aan het juiste adres. Wij bewerken vrijwel alle soorten kunststoffen op innovatieve wijze van monodelen tot eindproducten. Van portaalfrezen tot aan 3-, 4- of 5-assig simultaan frezen en van draaien tot verpakken: geen enkele kunststof is voor ons te moeilijk!

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan