2635 pand ankro

Over ons

Klasse in Kunststofbewerking

Bij ANKRO Kunststof Verspaning zijn wij gespecialiseerd in het bewerken van kunststoffen voor grootschalige series tot hoogwaardige kunststof componenten. Onze kernactiviteit is het nauwkeurig CNC verspanen (draaien, draaien-frezen en frezen) van allerlei soorten kunststof. Met onze uitgebreide expertise en geavanceerde machinepark leveren wij consistente kwaliteit en betrouwbare producten voor toepassingen in diverse industrieën.

ANKRO Kunststof Verspaning

Door de jaren heen heeft ANKRO Kunststof Verspaning bewezen een aantrekkelijke partner te zijn voor het bewerken van diverse kunststoffen voor onder meer de analytische en medische industrie, de food industrie, de scheepvaart en diverse machinebouwers. ANKRO Kunststof Verspaning is niet alleen uw productiepartner, maar ook uw adviseur als het gaat om het kiezen van de juiste kunststof in relatie tot de toepassing en de bewerkingsmogelijkheden.

Dankzij ons geavanceerde en up-to-date machinepark, in combinatie met de expertise van onze medewerkers, produceren we op maat gemaakte kunststofonderdelen en producten. Naast het CNC-verspanen van kunststoffen, bieden we ook diensten aan zoals reiniging, assemblage en meten van de kunststofonderdelen.

De BKB Groep

In april 2022 hebben we bij ANKRO Kunststof Verspaning een belangrijke stap gezet in de richting van toekomstige groei door samen te gaan met BKB Precision te Son en Breugel, specialist in het draaien en frezen van kunststof onderdelen met een sterke focus op de semicon-, medische-, voedsel-, chemische-, en analytische industrie in Nederland, en de rest van de wereld. Samen vormden zij de BKB Groep en hebben zij een vooraanstaande reputatie met betrekking tot het vervaardigen van complexe, nauwkeurige kunststof onderdelen, zoals manifolds.

In december 2023 is ook BLW Kunststoffen te Nuenen overgenomen en voegen zij zich ook bij de BKB Groep. BLW Kunststoffen brengt een rijke ervaring en expertise in de kunststofindustrie met zich mee, waaronder gespecialiseerde diensten in kunststof draaien, frezen, verspanen, assemblage en reinigen. Deze vaardigheden vullen de bestaande capaciteiten van BKB Groep perfect aan, waardoor een uitgebreider en gevarieerder aanbod van hoogwaardige kunststofproducten mogelijk wordt.

De BKB Groep kijkt uit naar de toekomst met de intentie om verder te groeien en de marktpositie verder uit te bouwen.

Bouw jij mee aan onze toekomst?

Bij ANKRO streven we voortdurend naar innovatie en kwaliteit. We geloven in open communicatie, samenwerking en een positieve werkomgeving waarin iedereen kan groeien en bijdragen aan ons succesverhaal, want ons succesverhaal is jouw succesverhaal. Ons team van deskundige vakmensen staat klaar om jou te begeleiden en je te ondersteunen bij het bereiken van je professionele doelen. Ben jij op zoek naar een boeiende carrière in de wereld van verspaningstechniek? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons toegewijde en gezellige team bij ANKRO. Bekijk de video of ga hier naar onze vacatures wie weet verwelkomen we jou binnenkort bij ANKRO!

 

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan