2635 pand ankro

Over ons

Klasse in Kunststofbewerking

ANKRO is een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige kunststofproducten voor diverse sectoren. Wij begrijpen dat iedere klant unieke behoeften heeft en daarom werken we nauw samen met jou om de best mogelijke oplossing te bieden. Met al meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een landelijk operende specialist op de markt van kunststof verspaning.

Enthousiast team

Het team van ANKRO bestaat uit een groep van toegewijde professionals met een diverse jarenlange ervaring in de kunststofbewerking. Elk teamlid wordt uitgedaagd om hoogwaardige oplossingen te leveren en uitstekende klantenservice te bieden. Bij ANKRO zijn we trots op ons team en geloven we dat onze expertise en inzet een belangrijke bijdrage levert aan het succes van ons bedrijf.

ANKRO Kunststof Verspaning

Door de jaren heen hebben wij producten geleverd aan de voedingsmiddelenindustrie, de petrochemische industrie, farmaceutische industrie (o.a. voor medische en analytische apparatenbouw) en grafische industrie. Daarnaast ontwikkelen wij samen met onze partners nieuwe oplossingen voor complexe vraagstukken. Wilt u weten of ANKRO Kunststof Verspaning iets voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan