2635 pand ankro

Over ons

Klasse in Kunststofbewerking

ANKRO is een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige kunststofproducten voor diverse sectoren. Wij begrijpen dat iedere klant unieke behoeften heeft en daarom werken we nauw samen met de klant om de best mogelijke oplossing te bieden. Met al meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een landelijk operende specialist op de markt van kunststof verspaning.

ANKRO Kunststof Verspaning

Door de jaren heen hebben wij producten geleverd aan de voedingsmiddelenindustrie, de petrochemische industrie, farmaceutische industrie (o.a. voor medische en analytische apparatenbouw) en grafische industrie. Daarnaast ontwikkelen wij samen met onze partners nieuwe oplossingen voor complexe vraagstukken. Wilt u weten of ANKRO Kunststof Verspaning iets voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Bouw jij mee aan onze toekomst?

Bij ANKRO streven we voortdurend naar innovatie en kwaliteit. We geloven in open communicatie, samenwerking en een positieve werkomgeving waarin iedereen kan groeien en bijdragen aan ons succesverhaal, want ons succesverhaal is jouw succesverhaal. Ons team van deskundige vakmensen staat klaar om jou te begeleiden en je te ondersteunen bij het bereiken van je professionele doelen. Ben jij op zoek naar een boeiende carrière in de wereld van verspaningstechniek? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons toegewijde en gezellige team bij ANKRO. Bekijk de video of ga hier naar onze vacatures wie weet verwelkomen we jou binnenkort bij ANKRO!

 

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan