Industrieën

Bij ANKRO bewerken wij vrijwel alle soorten kunststoffen voor allerlei diverse industrieën. Bekijk hier de mogelijkheden bij ANKRO per industrie. 

kunststof producten automatenwerk
Voedings industrie

Onze kunststof producten voor de voedingsindustrie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan de strengste normen voor voedselveiligheid en hygiëne.

materiaal ankro
Analytische industrie

Als toonaangevende leverancier begrijpen wij de unieke behoeften en uitdagingen van deze industrie en bieden wij oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke vereisten. 

kunststof ringen
Farmaceutische industrie

ANKRO begrijpt de behoeften van farmaceutische bedrijven en biedt op maat gemaakte kunststof oplossingen aan om aan hun specifieke eisen te voldoen.

grafische industrie producten
Grafische industrie

Van kunststof onderdelen voor printmachines tot aan beschermkapjes voor een drukpers; Als geen ander weten wij bij ANKRO hoe belangrijk het is om hoogwaardige en duurzame producten te produceren voor jou situatie in de grafische industrie.

pom producten
Petrochemische industrie

ANKRO voorziet de petrochemische industrie van kunststof producten die geproduceerd worden met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën die voldoen aan de strenge eisen van deze industrie.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan