Kunststoffen

Er zijn veel verschillende soorten kunststoffen op de markt. Elke kunststof heeft kenmerkende eigenschappen waardoor deze geschikt of minder geschikt is voor bepaalde toepassingen. Bij ANKRO weten wij als geen ander welke kunststof het beste geschikt is voor jouw siuatie. Bekijk hieronder alle kunststof soorten en haar unieke eigenschappen.

pom c product
POM-C

POM-C, ook wel bekend als polyoxymethyleen, staat gekenmerkt door zijn hoge stijfheid, lage wrijving en een uitstekende weerstand. 

petp product[1]
PETP

PETP, ook bekend als polyethyleentereftalaat, is een thermoplastisch polymeer dat veel wordt gebruikt in verschillende industrieën en toepassingen.

ptfe product
PTFE

Polytetrafluorethyleen (PTFE) is een hoogwaardig fluorpolymeer dat bekend staat om zijn unieke eigenschappen en voordelen

pvdf product
PVDF

Polyvinylideenfluoride, beter bekend als PVDF, is een hoogwaardige thermoplastische kunststof die wordt gewaardeerd vanwege zijn unieke combinatie van eigenschappen.

pe(1)
PE

PE, ook wel polyetheen genoemd, is een veelzijdig materiaal met unieke eigenschappen die het geschikt maken voor een breed scala aan toepassingen.

pa6
PA6

PA6, oftewel polyamide 6, is een veelgebruikte thermoplastische kunststof die bekend staat om zijn hoge sterkte, stijfheid en taaiheid.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan