Nieuws

Als toonaangevende speler in deze sector zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van onze processen en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor onze klanten. Blijf op de hoogte van de laatste updates over ons bedrijf en de laatste trends in de kunststofbewerkingsindustrie.

teamfoto strand ijmuiden
Een Haarlems avontuur: ANKRO viert 25-jarig bestaan!

Het 25-jarig bestaan van ANKRO is een mijlpaal dat niet zomaar vergeten kan worden. Waar we deze mijlpaal eerst gevierd hebben met kennissen, vrienden, familie en relaties tijdens de open dag, was het nu dan eindelijk aan de beurt voor de medewerkers. Het 25-jarig bestaan is door de medewerkers en partners dan ook gevierd door middel van een hapje, een drankje, leuke activiteiten en lachende gezichten in Haarlem en IJmuiden.

opname personeelswervingsvideo
Bouw mee aan de toekomst van ANKRO! - Nieuwe personeelwervingsfilm

Als toonaangevend bedrijf in de kunststof verspaning met meer dan 25 jaar ervaring kondigen we met trots de lancering aan van onze nieuwe personeelswervingsfilm! In deze film nodigen we enthousiaste vakmensen en ambitieuze talenten uit om samen met ons te bouwen aan een succesvolle toekomst in de wereld van verspaningstechniek.

ankro team
Terugblik op succesvolle open dag ANKRO 2023

Met een tevreden blik kijken we bij ANKRO terug op onze succesvolle open dag die op 23 juni 2023 plaatsvond. De open dag, die georganiseerd was om vrienden, familie, kennissen, klanten en andere relaties een kijkje achter de schermen te geven, is een enorm succes geworden met veel positieve reacties.

mazak 250msy
ANKRO's nieuwe Mazak 250MSY verhoogt productiecapaciteit en efficiëntie

Ben jij op zoek naar een ervaren CNC-bewerkingsbedrijf dat zich richt op kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid? Zoek dan niet verder dan Ankro. Met onze recente investering in een nieuwe Mazak 250MSY kunnen wij nu nog beter voldoen aan de behoeften van alle onze klanten en hun bewerkingsdoelen overtreffen.

uitnodiging opendag ankro
ANKRO viert 25-jarig bestaan met open dag op 23 juni

Vanwege ons 25-jarig bestaan heffen we graag het glas met jou gedurende onze open dag op 23 juni. Wij openen daarom op deze vrijdagmiddag onze deuren voor je en laten je graag zien wat wij zoal doen bij ANKRO. Uiteraard kun je ook onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten met jouw contactpersoon, familielid of kennis.

bmo mazak
Nieuwe BMO-robot ANKRO Kunststof Verspaning

Bij Ankro Kunststof Verspaning hebben we in april 2023 de nieuwe BMO-robot mogen ontvangen, die in dezelfde maand ook gemonteerd wordt aan de Mazak Variaxis c600. De robot is een krachtige toevoeging aan ons productieproces, waardoor wij nog sneller en efficiënter kunnen werken.

mazak variaxis c 600
Nieuwe toevoeging aan het machinepark van ANKRO

ANKRO is verheugd om aan te kondigen dat er recent een nieuwe 5-assige freesmachine is aangeschaft. Deze machine zal onze productiecapaciteiten aanzienlijk vergroten en het ANKRO-team in staat stellen om nog preciezere en geavanceerdere producten te produceren. Na het installeren volgt er in het voorjaar nog een robot van BMO om 24/7 te kunnen frezen.

2635 pand ankro
Hiep Hiep Hoera, ANKRO 25 jaar!

Wij bestaan sinds 1 februari 2023 precies 25 jaar! Wat begon als een klein bedrijfje in 1998, is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een uitgebreid klantenbestand. Bij ANKRO zijn wij ontzettend trots in dat wat we in de afgelopen 25 jaar hebben bereikt.

een en een is drie
Eén en één is drie

In april acquireerde Mannes Westhuis, de CEO van BKB Precision uit het Brabantse Son, samen met investeringsmaatschappij 365 Capital, het Werkendamse bedrijf ANKRO Kunststofverspaningstechnieken BV. Wij zijn benieuwd hoe het er nu voorstaat en wat de plannen voor de toekomst zijn.

ankro overname
Overname ANKRO door BKB Precision

BKB precision verwelkomt investeerder 365 capital en neemt Ankro kunststof verspaning over. CEO van BKB Precision, Mannes Westhuis, stelt met trots 365 Capital voor als investeerder met meerderheidsbelang. Samen acquireren zij ANKRO Kunstof Verspaning (ANKRO Kunststofverspaningstechnieken BV).

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan