Nieuws

Als toonaangevende speler in deze sector zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van onze processen en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor onze klanten. Blijf op de hoogte van de laatste updates over ons bedrijf en de laatste trends in de kunststofbewerkingsindustrie.

bkbgroupsustainabilityreport[vkk]voorpagina
BKB Groep publiceert duurzaamheidsrapport 2023

Als organisatie die zich bewust is van haar impact op het milieu en de samenleving, heeft de BKB Groep duurzaamheid verankerd in haar kernwaarden. In al onze bedrijfsactiviteiten streven we naar duurzaamheid, wat nu met trots wordt gepresenteerd in ons eerste duurzaamheidsrapport!

cad cam programmeren
Het belang van materiaalselectie en ontwerpoptimalisatie

In de wereld van kunststof verspaning is de juiste keuzes maken op het gebied van materiaalselectie en ontwerpoptimalisatie van essentieel belang. Deze keuzes kunnen niet alleen de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct beïnvloeden, maar ook de kostenefficiëntie van het verspaningsproces. Bij ANKRO begrijpen we het belang van deze aspecten en streven we ernaar om onze expertise in te zetten om onze klanten te helpen bij het realiseren van optimale resultaten.

meten kunststof producten2
ANKRO’s nieuwe meetkamer

De laatste tijd zijn we bij ANKRO druk bezig geweest met het bouwen en inrichten van een meetkamer. De bouw is afgerond, de machines en gereedschappen zijn besteld, het is nu alleen nog een kwestie van wachten totdat de machines en gereedschappen op locatie zijn. Hierdoor kunnen we nog meer precisie garanderen voor jouw en nieuwe projecten. De verwachting is dat de meetkamer in april in werking gaat.

bkb groep overname blw
BKB Groep neemt BLW Kunststoffen over

20 december 2023 Son, Nederland - BKB Groep, een gerenommeerde naam in de kunststofbewerkingsindustrie, heeft vandaag de overname van BLW Kunststoffen afgerond. Deze belangrijke ontwikkeling versterkt niet alleen de positie van de BKB Groep in de hoogwaardige kunststofbewerking sector, maar benadrukt ook de voortdurende groei en expansieplannen van de groep, in samenwerking met 365 Capital.

kunststoffen
Maatwerk en massaproductie in de maakindustrie

In de moderne maakindustrie is het niet langer een kwestie van ‘of-of’, maar eerder ‘en-en’ als het gaat om productie. Zowel maatwerk als massaproductie zijn van essentieel belang, vooral in sectoren zoals kunststofbewerking. Bij ANKRO zien we met name dat de sleutel tot het realiseren van deze tegengestelde doelen ligt in het goed inrichten van je machines en productieprocessen, waar CNC-draaien en CNC-frezen een grote rol in spelen.

teamfoto strand ijmuiden
Een Haarlems avontuur: ANKRO viert 25-jarig bestaan!

Het 25-jarig bestaan van ANKRO is een mijlpaal dat niet zomaar vergeten kan worden. Waar we deze mijlpaal eerst gevierd hebben met kennissen, vrienden, familie en relaties tijdens de open dag, was het nu dan eindelijk aan de beurt voor de medewerkers. Het 25-jarig bestaan is door de medewerkers en partners dan ook gevierd door middel van een hapje, een drankje, leuke activiteiten en lachende gezichten in Haarlem en IJmuiden.

opname personeelswervingsvideo
Bouw mee aan de toekomst van ANKRO! - Nieuwe personeelwervingsfilm

Als toonaangevend bedrijf in de kunststof verspaning met meer dan 25 jaar ervaring kondigen we met trots de lancering aan van onze nieuwe personeelswervingsfilm! In deze film nodigen we enthousiaste vakmensen en ambitieuze talenten uit om samen met ons te bouwen aan een succesvolle toekomst in de wereld van verspaningstechniek.

ankro team
Terugblik op succesvolle open dag ANKRO 2023

Met een tevreden blik kijken we bij ANKRO terug op onze succesvolle open dag die op 23 juni 2023 plaatsvond. De open dag, die georganiseerd was om vrienden, familie, kennissen, klanten en andere relaties een kijkje achter de schermen te geven, is een enorm succes geworden met veel positieve reacties.

mazak 250msy
ANKRO's nieuwe Mazak 250MSY verhoogt productiecapaciteit en efficiëntie

Ben jij op zoek naar een ervaren CNC-bewerkingsbedrijf dat zich richt op kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid? Zoek dan niet verder dan Ankro. Met onze recente investering in een nieuwe Mazak 250MSY kunnen wij nu nog beter voldoen aan de behoeften van alle onze klanten en hun bewerkingsdoelen overtreffen.

uitnodiging opendag ankro
ANKRO viert 25-jarig bestaan met open dag op 23 juni

Vanwege ons 25-jarig bestaan heffen we graag het glas met jou gedurende onze open dag op 23 juni. Wij openen daarom op deze vrijdagmiddag onze deuren voor je en laten je graag zien wat wij zoal doen bij ANKRO. Uiteraard kun je ook onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten met jouw contactpersoon, familielid of kennis.

bmo mazak
Nieuwe BMO-robot ANKRO Kunststof Verspaning

Bij Ankro Kunststof Verspaning hebben we in april 2023 de nieuwe BMO-robot mogen ontvangen, die in dezelfde maand ook gemonteerd wordt aan de Mazak Variaxis c600. De robot is een krachtige toevoeging aan ons productieproces, waardoor wij nog sneller en efficiënter kunnen werken.

mazak variaxis c 600
Nieuwe toevoeging aan het machinepark van ANKRO

ANKRO is verheugd om aan te kondigen dat er recent een nieuwe 5-assige freesmachine is aangeschaft. Deze machine zal onze productiecapaciteiten aanzienlijk vergroten en het ANKRO-team in staat stellen om nog preciezere en geavanceerdere producten te produceren. Na het installeren volgt er in het voorjaar nog een robot van BMO om 24/7 te kunnen frezen.

Meer nieuwsberichten laden...
Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan