kunststof draaien 3

Referenties

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe goed we zijn, maar het is beter als klanten dit doen. Bekijk hier een aantal referenties van verschillende klanten.

Specialist in kunststof draaien
Al meer dan 25 jaar ervaring
Snelle levertijden
dec logo original rgb

''AL JAREN IS ANKRO EEN VAN ONZE VASTE TOELEVERANCIERS VAN KUNSTSTOF DRAAI- EN FREESDELEN.''

Wij zijn zeer tevreden over de kennis en kunde. Kwaliteit is altijd goed en afwijkingen zijn minimaal. Bij lastige vraagstukken kan er altijd overlegt worden om te bespreken wat de beste productiewijze is. In geval van nood al enkel keren super geholpen! Zonder twijfel leggen wij de meest complexe items bij hen neer voor productie. En mocht het toch een keertje fout lopen, dan word het snel en naar tevredenheid opgelost.

DEC Group, Maikel Meyer

logoboer

''ANKRO IS ERG FLEXIBEL''

Ankro is erg flexibel en denkt mee met ons als klant. De producten worden snel gemaakt en verzonden, waarbij de goede kwaliteit die ze leveren gewaarborgd blijft.

-T. Boer, Matthijs de Jong

artinismedicalsystemslogo onwhitebg

''Ankro is al meer dan 10 jaar een zeer gewaardeerde toeleverancier van ons''

Ankro is al meer dan 10 jaar een zeer gewaardeerde toeleverancier van ons. Dit komt doordat Ankro altijd meedenkt bij het ontwerpen van nieuwe producten, afspraken altijd worden nagekomen en er wordt geleverd met de juiste kwaliteit-prijsverhouding. Mocht er onverhoopt toch een onvolkomenheid optreden, dan wordt dit snel en adequaat verholpen. Daarnaast werken wij op een zeer prettige manier samen met de medewerkers van Ankro.

Artinis Medical Systems, Roeland van der Burght

 
Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan