kunststof draaien 3

Analytische industrie

Als toonaangevende leverancier begrijpen wij de unieke behoeften en uitdagingen van deze industrie en bieden wij oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke vereisten. Lees verder om meer te weten te komen over onze expertise en hoe we je kunnen helpen jouw doelen te bereiken.

Specialist in kunststof draaien
Al meer dan 25 jaar ervaring
Snelle levertijden
Onderdeel van de BKB Groep

Analytische industrie

De analytische industrie is een belangrijke sector die zich richt op de ontwikkeling en productie van apparatuur en technologieën die gebruikt worden om materialen en stoffen te analyseren. Deze industrie omvat een breed scala aan toepassingen, waaronder de analyse van voedsel, geneesmiddelen, biologische monsters en milieuverontreinigende stoffen. De analyse van deze materialen is cruciaal voor wetenschappelijk onderzoek, kwaliteitscontrole en productieprocessen in verschillende sectoren. De analytische industrie blijft zich voortdurend ontwikkelen en innoveren, waardoor het een belangrijke drijfveer is voor vooruitgang in diverse disciplines.

Kunststof in de analytische industrie

Als kunststofbewerker kan ANKRO een waardevolle partner zijn voor bedrijven uit de analytische industrie. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van kunststofbewerking, kunnen wij maatwerk oplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften en vereisten van de analytische industrie. Onze geavanceerde machines en hulpmiddelen stellen ons in staat om complexe kunststof onderdelen en componenten te produceren, die nodig zijn voor verschillende toepassingen in deze sector. We werken nauw samen met onze klanten om te zorgen dat onze producten voldoen aan de vereiste specificaties en normen. Door te kiezen voor ANKRO als kunststofbewerker, kan een bedrijf uit de analytische industrie rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit in hun toeleveringsketen.

HET MACHINEPARK VAN ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Kunststof producten ANKRO

BUILD TO PRINT

Bij ANKRO werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze kunststof producten perfect passen bij hun behoeften en specificaties. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie en kan advies geven over de beste kunststof oplossingen voor elke toepassing. Ben jij op zoek bent naar hoogwaardige kunststof producten voor jouw bedrijf in de farmaceutische industrie, neem dan contact op met ANKRO. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan