CNC Draaier

Achter de draaibank bij ANKRO

CNC Draaiers vervullen een essentiële rol in de hedendaagse technische wereld. Als deskundigen in het gebruik van CNC-draaibanken, hebben zij de mogelijkheid om uiterst precieze componenten en onderdelen te produceren. Bij ANKRO Kunststof Verspaning begrijpen wij als geen ander het belang van CNC Draaiers in onze activiteiten. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar toegewijde CNC Draaiers die samen met ons willen groeien in de kunststof verspaningsindustrie.

Kom met ons in contact over alle mogelijkheden of solliciteer direct als CNC draaier!

Kom met ons in contact over alle mogelijkheden of solliciteer direct als CNC draaier!
kunststof draaien 3
meten cnc draaier ankro

Werkzaamheden CNC draaier bij ANKRO

Als CNC Draaier bij ANKRO Krijg je de kans om deel uit te maken van een informeel, betrokken en dynamische organisatie die uitblinkt in het bewerken van kunststof. Als CNC draaier bij ANKRO ben jij verantwoordelijk voor instellen, programmeren en bewaken van diverse draaibanken om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de kwaliteitsnormen.

Met welk machinepark ga je aan de slag?

Bij ANKRO heb je toegang tot een modern machinepark, waarin de meeste draaibanken van Mazak zijn. We streven er altijd naar om voorop te blijven in technologie en investeren we continu in de nieuwste apparatuur om ervoor te zorgen dat onze CNC draaiers de best mogelijke middelen hebben om hun werk uit te voeren. Bekijk ons volledige machinepark via de knop hieronder!

Het salaris van een CNC Draaier

Binnen ANKRO vinden wij het belangrijk dat inzet en toewijding worden beloond zoals het hoort. Als CNC Draaier kun je rekenen op een competitief salaris dat afhankelijk is van de ervaring en kennis van het kunststof draaien met Mazak draaibanken. Het gemiddelde salaris van een CNC draaier ligt in Nederland tussen €2750,- en €3500,-. Ook bieden we opleidingsmogelijkheden om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en zijn er altijd doorgroeikansen binnen ons bedrijf.

CNC Draaien Kunststof

Een dag als CNC Draaier bij ANKRO

Een typische dag als CNC Draaier bij ANKRO start om 08:00 uur op onze locatie in Werkendam. Het is een dag vol constante vernieuwing, waarbij je voortdurend de kans hebt om te groeien en te ontwikkelen. Jouw toewijding aan de machine vertaalt zich niet alleen in professionele vooruitgang, maar draagt ook bij aan het versterken van ANKRO's positie bij bestaande en nieuwe klanten. Bovendien zul je merken dat je altijd kunt rekenen op de steun van je collega's.

Na welverdiende pauzes om 9:30 uur, 12:30 uur en 15:00 uur, sluit je je werkdag om 16:30 uur af en kun je richting huis gaan. Op vrijdagen kun je zelfs extra vroeg van je weekend genieten, want dan eindigt je werkdag al om 14:30 uur. ANKRO waardeert een goede werk-privébalans en beloont je inzet met vrije tijd om te genieten van je weekend.

Vacature CNC Draaier

ANKRO Kunststof Verspaning is dé specialist in het verspanen van kunststoffen. Bij ANKRO kun je niet alleen werken met leuke collega's aan hoogwaardige producten, maar profiteer je ook van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Wij stimuleren persoonlijke groei en bieden een omgeving waarin je jouw vaardigheden kunt uitbreiden. Sluit je aan bij ons toegewijde team en ontdek jouw potentieel bij ANKRO Kunststof Verspaning. Bekijk de vacature via de knop hieronder of solliciteer hier direct.

maxresdefault

Bouw mee aan onze toekomst

Bij ANKRO streven we voortdurend naar innovatie en kwaliteit. We geloven in open communicatie, samenwerking en een positieve werkomgeving waarin iedereen kan groeien en bijdraagt aan ons succesverhaal, want ons succesverhaal is jouw succesverhaal. Voor een boeiende plek in de wereld van verspaningstechniek zit je zeker goed bij ANKRO.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan