kunststof draaien 3

Grafische industrie

Van kunststof onderdelen voor printmachines tot aan beschermkapjes voor een drukpers; Als geen ander weten wij bij ANKRO hoe belangrijk het is om hoogwaardige en duurzame producten te produceren voor jou situatie in de grafische industrie.

Specialist in kunststof draaien
Al meer dan 25 jaar ervaring
Snelle levertijden
Onderdeel van de BKB Groep

De grafische industrie

De grafische industrie omvat verschillende bedrijven die zich bezighouden met het ontwerpen, produceren en distribueren van gedrukte materialen, zoals tijdschriften, kranten, boeken, verpakkingen en reclamemateriaal. Het is een industrie die voortdurend in ontwikkeling is en die nieuwe technologieën en innovaties omarmt om te blijven voldoen aan de eisen van de klanten.

Wat kan ANKRO voor jou betekenen in de grafische industrie?

ANKRO begrijpt dat in de grafische industrie de juiste materialen van cruciaal belang zijn om de gewenste kwaliteit en efficiëntie te bereiken. Onze kunststof producten kunnen op maat worden gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf. Wij bieden verschillende producten die nuttig kunnen zijn voor bedrijven in de grafische industrie, zoals kunststof onderdelen voor printmachines, beschermkapjes voor drukpersen, opslagcontainers voor inkten en materialen en nog veel meer. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en spreek één van onze specialisten.

HET MACHINEPARK VAN ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

BUILD TO PRINT

Bij ANKRO werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze kunststof producten perfect passen bij hun behoeften en specificaties. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie en kan advies geven over de beste kunststof oplossingen voor elke toepassing. Ben jij op zoek bent naar hoogwaardige kunststof producten voor jouw bedrijf in de farmaceutische industrie, neem dan contact op met ANKRO. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan