9129 draaiautomaten ankro

Automatenwerk

Een bijzondere tak van sport binnen de groep om grote series van kleine kunststofproducten te produceren, is het werken met kort draaiautomaten. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Specialist in kunststof draaien
Al meer dan 25 jaar ervaring
Snelle levertijden
Onderdeel van de BKB Groep

Automatenwerk

Een kortdraaiautomaat is een type machine dat wordt gebruikt voor het produceren van kunststof producten in vaak grotere oplages. Dit type machine wordt vaak gebruikt voor het vervaardigen van kleine tot middelgrote onderdelen, zoals bijvoorbeeld kraagbusjes, ringen, wieltjes en andere kleine kunststof producten. Het spreekt voor zich dat kortdraaiautomaten zich onderscheiden van langdraaiautomaten op basis van de lengte van de werkstukken. 

Automatenwerk bij ANKRO

ANKRO is een toonaangevende speler op het gebied van grote oplages kunststof producten leveren mede door middel van draaiautomaten. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw grote oplages kunststof producten? Bij ANKRO ben je aan het juiste adres. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat ANKRO voor jouw bedrijf kan betekenen.

HET MACHINEPARK VAN ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

kunststof producten draaien ankro

OP ZOEK NAAR EEN OPLOSSING OP MAAT?

Wilt u iets vrijwel onmogelijks realiseren met kunststof? Dan bent u bij ANKRO aan het juiste adres. Wij bewerken vrijwel alle soorten kunststoffen op innovatieve wijze van monodelen tot eindproducten. Van portaalfrezen tot aan 3-, 4- of 5-assig simultaan frezen en van grote series tot enkelstuks: geen enkele opdracht is voor ons te moeilijk!

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan