draai freesbewerking

Draai-freescombinaties

Draai-freescombinatie macines zijn veelzijdige werktuigmachines die de mogelijkheid bieden om zowel draai- als freesbewerkingen uit te voeren, waardoor ze uiterst geschikt zijn voor de meest complexere bewerkingen. Dankzij de combinatie van deze twee bewerkingen, binnen één machine, kunnen productieprocessen efficiënter worden uitgevoerd en kunnen kosten worden bespaard.

Specialist in kunststof draaien
Snelle levertijd
Al meer dan 25 jaar ervaring

Draai-freescombinaties

Draai-freescombinaties zijn bijzonder geschikt voor het bewerken van kunststof op maat. Deze machines kunnen zowel draaien als frezen, waardoor ze in staat zijn om complexe vormen te produceren en zeer nauwkeurige afmetingen te behalen. Kunststof is een materiaal dat zich goed laat bewerken met draai-freescombinaties, omdat het relatief zacht is en niet snel vervormt. Door het gebruik van deze machines kunnen producten met een hoge mate van precisie en kwaliteit worden vervaardigd, wat vooral belangrijk is voor toepassingen waarbij de juiste maatvoering cruciaal is.

mazak integrex 200 iv

Mazak Integrex 200 IV

De Mazak Integrex 200 IV is een geavanceerde draai-freescombinatie die veel wordt gebruikt in de kunststofbewerkingsindustrie. Het is een krachtige machine die in staat is om zeer complexe bewerkingen uit te voeren met grote nauwkeurigheid en precisie. De Integrex 200 IV beschikt over meerdere draai- en freesassen, waardoor het mogelijk is om in één bewerking een product te produceren met meerdere bewerkingsstappen. De machine is voorzien van geavanceerde besturingssoftware die zorgt voor optimale prestaties en efficiëntie.

mazak integrex i 200st

Mazak Integrex I 200ST

De Mazak Integrex i 200ST is een geavanceerde draai-freescombinatie die veelzijdigheid en precisie biedt voor de productie van complexe en nauwkeurige producten. Met meerdere draai- en freesassen is het mogelijk om in één opspanning verschillende bewerkingen uit te voeren, wat leidt tot kortere doorlooptijden en minder materiaalverspilling. De machine is uitgerust met een krachtige spil die in staat is om nauwkeurige en snelle bewerkingen uit te voeren.

Meer machines van Ankro

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan