draai freesbewerking

Draai-frees-combinatie

Draai-freescombinatie machines zijn veelzijdige werktuigmachines die de mogelijkheid bieden om zowel draai- als freesbewerkingen uit te voeren, uiterst geschikt voor de complexere bewerkingen. Dankzij de combinatie van deze twee bewerkingen, binnen één machine, wordt het productieproces efficiënter en worden kosten bespaard.

Specialist in kunststof draaien
Snelle levertijd
Al meer dan 25 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

Draai-frees-combinatie

Draai-freescombinatie machines zijn bijzonder geschikt voor het bewerken van kunststof op maat. Deze machines kunnen zowel draaien als frezen, waardoor ze in staat zijn om complexe vormen te produceren en zeer nauwkeurige afmetingen te behalen. Door het gebruik van deze machines worden producten met een hoge mate van precisie en kwaliteit vervaardigd. Dat is vooral belangrijk voor toepassingen waarbij de juiste maatvoering cruciaal is. Bij ANKRO schikken we over een tweetal draai-frees-combinatie machines.

mazak integrex 200 iv

Mazak Integrex 200 IV

De Mazak Integrex 200 IV is een geavanceerde draai-frees-combinatie die veel wordt gebruikt in de kunststofbewerkingsindustrie. Het is een krachtige machine die in staat is om zeer complexe bewerkingen uit te voeren met grote nauwkeurigheid en precisie. De Integrex 200 IV beschikt over meerdere draai- en freesassen, waardoor het mogelijk is om in één bewerking een product te produceren met meerdere bewerkingsstappen. De machine is voorzien van geavanceerde besturingssoftware die zorgt voor optimale prestaties en efficiëntie.

mazak integrex i 200st

Mazak Integrex I 200ST

De Mazak Integrex i 200ST is een geavanceerde draai-frees-combinatie die veelzijdigheid en precisie biedt voor de productie van complexe en nauwkeurige producten. Met meerdere draai- en freesassen is het ook bij deze machine mogelijk om in één opspanning verschillende bewerkingen uit te voeren. Dit leidt tot kortere doorlooptijden en minder materiaalverspilling.

De juiste draai-frees-combinatie machine voor jouw project!

Als geen ander weten we dat op het gebied van kunststofbewerking geen project of product hetzelfde is. Voor ieder project beschikken wij over de juiste machine om de productie van jouw product zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben jij op zoek naar een partner die kan voldoen aan strakke toleranties en ingewikkelde bewerkingen? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of bekijk hieronder ons gehele machinepark.

Meer machines van Ankro

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan