kunststof draaien 3

Farmaceutische industrie

Van verpakkingen voor geneesmiddelen en medische hulpmiddelen tot machines en apparatuur, kunststof producten zijn onmisbaar in de farmaceutische sector. ANKRO begrijpt de behoeften van farmaceutische bedrijven en biedt op maat gemaakte kunststof oplossingen aan om aan hun specifieke eisen te voldoen.

Specialist in kunststof draaien
Al meer dan 25 jaar ervaring
Snelle levertijden
Onderdeel van de BKB Groep

Farmaceutische industrie

De farmaceutische industrie is een zeer gereguleerde sector die zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en distributie van geneesmiddelen en medische apparatuur. De industrie streeft naar de hoogste normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en hygiëne om ervoor te zorgen dat patiënten de beste zorg krijgen.

De diensten van ANKRO in de farmaceutische sector

Onze kunststof producten voor de farmaceutische industrie zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen die voldoen aan de strengste normen voor veiligheid, kwaliteit en hygiëne. Onze producten zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen hoge temperaturen en chemicaliën, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in de farmaceutische industrie. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen.

HET MACHINEPARK VAN ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

''Al jaren is Ankro een van onze vaste toeleveranciers van kunststof draai- en freesdelen. ''

Wij zijn zeer tevreden over de kennis en kunde. Kwaliteit is altijd goed en afwijkingen zijn minimaal. Bij lastige vraagstukken kan er altijd overlegt worden om te bespreken wat de beste productiewijze is. In geval van nood al enkel keren super geholpen! Zonder twijfel leggen wij de meest complexe items bij hen neer voor productie. En mocht het toch een keertje fout lopen, dan word het snel en naar tevredenheid opgelost.

DEC Group, Maikel Meyer

Kunststof producten ANKRO

Build to print

Bij ANKRO werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze kunststof producten perfect passen bij hun behoeften en specificaties. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie en kan advies geven over de beste kunststof oplossingen voor elke toepassing. Ben jij op zoek bent naar hoogwaardige kunststof producten voor jouw bedrijf in de farmaceutische industrie, neem dan contact op met ANKRO. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften.

 
Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan