kunststofbewerken frezen

Kunststof Frezen

Laat ANKRO jouw partner zijn bij het realiseren van uw kunststof projecten. Ontdek onze hoogwaardige en efficiënte freesdiensten en breng jouw ontwerpen tot leven. Ons machinepark zorgt ervoor dat niks onmogelijk is! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie rondom kunststof frezen. 

Specialist in kunststof frezen
Al meer dan 25 jaar ervaring
Snelle levertijden
kunststof frezen snelheid

Kunststof CNC frezen

Bij ANKRO bieden wij hoogwaardige kunststof CNC frezen aan met behulp van geavanceerde machines en technologieën. Onze CNC freesmachines zijn in staat om met hoge nauwkeurigheid complexe vormen en designs te frezen in diverse soorten kunststofmaterialen, van prototyping tot productie. Wij werken samen met onze klanten om de beste oplossingen te bieden voor hun specifieke behoeften en vereisten. Onze toegewijde en ervaren vakmensen zorgen ervoor dat elk project met zorg en precisie wordt uitgevoerd, vanaf het ontwerp tot aan de levering van het eindproduct.

Welke kunststoffen zijn geschikt om te frezen?

Bij het frezen van kunststoffen is het van groot belang om het juiste materiaal te selecteren om de gewenste resultaten te bereiken. Wij verspanen over het algemeen thermoplastische kunststoffen zoals acryl, nylon, polycarbonaat en PVC, ook fluor kunststoffen zoals PTFE al dan niet met additieven: brons, kool, glas en grafiet. Wil jij zeker weten dat je het soort kunststof aansluit bij de wensen en behoeften? Neem dan eens een kijkje op onze kunststoffen pagina of neem contact met ons op via de onderstaande knop.

HET MACHINEPARK VAN ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

kunststof producten draaien ankro

OP ZOEK NAAR EEN OPLOSSING OP MAAT?

Wilt u iets vrijwel onmogelijks realiseren met kunststof? Dan bent u bij ANKRO aan het juiste adres. Wij bewerken vrijwel alle soorten kunststoffen op innovatieve wijze van monodelen tot eindproducten. Van portaalfrezen tot aan 3-, 4- of 5-assig simultaan frezen en van stralen tot verpakken: wij hebben het allemaal in huis. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan