kunststof draaien 3

Voedings industrie

Kunststof producten spelen een belangrijke rol in de voedingsindustrie. Van voedselverpakkingen en containers tot machines en apparatuur, kunststof producten zijn onmisbaar in deze sector. ANKRO begrijpt de behoeften van bedrijven in de voedingsindustrie en biedt op maat gemaakte kunststof oplossingen aan om aan jou specifieke eisen te voldoen.

Specialist in kunststof draaien
Al meer dan 25 jaar ervaring
Snelle levertijden
Onderdeel van de BKB Groep

De voedingsindustrie

De voedingsindustrie is een enorm belangrijke sector die zich bezighoudt met de productie en distributie van voedselproducten voor consumenten over de hele wereld. Deze industrie is voortdurend in ontwikkeling en innovatie om aan de toenemende vraag naar veilig, voedzaam en lekker voedsel te voldoen. Onze kunststof producten voor de voedingsindustrie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan de strengste normen voor voedselveiligheid en hygiëne. Onze producten zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen hoge temperaturen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Kunststofbewerking ANKRO in de voedingsindustrie

ANKRO biedt een breed scala aan kunststof producten voor de voedingsindustrie, machineonderdelen en nog veel meer. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze kunststof producten perfect passen bij hun behoeften en specificaties. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in de voedingsindustrie en kan advies geven over de beste kunststof oplossingen voor elke toepassing.

Het machinepark van Ankro

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

''Al jaren is Ankro een van onze vaste toeleveranciers van kunststof draai- en freesdelen.''

Wij zijn zeer tevreden over de kennis en kunde. Kwaliteit is altijd goed en afwijkingen zijn minimaal. Bij lastige vraagstukken kan er altijd overlegt worden om te bespreken wat de beste productiewijze is. In geval van nood al enkel keren super geholpen! Zonder twijfel leggen wij de meest complexe items bij hen neer voor productie. En mocht het toch een keertje fout lopen, dan word het snel en naar tevredenheid opgelost.

- DEC Group, Maikel Meyer

kunststof producten draaien ankro

Build to print

ANKRO is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige kunststof producten voor de voedingsindustrie. We begrijpen dat de voedingsindustrie een zeer veeleisende sector is en we zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van voedselproducten over de hele wereld. Ben jij op zoek bent naar hoogwaardige kunststof producten voor jouw bedrijf in de voedingsindustrie, neem dan contact op met ANKRO. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor jouw specifieke behoeften.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan