freesbewerking

Freesbanken

ANKRO beschikt over geavanceerde CNC-freesbanken waarmee jouw producten nauwkeurig en efficiënt gefreesd kunnen worden. Of het nu om enkelstuks of seriematige productie gaat, bij ANKRO ben je voor beide aan het juiste adres!

Specialist in kunststof frezen
Snelle levertijd
Al meer dan 25 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

CNC-freesbanken

Freesbanken spelen een belangrijke rol in de kunststofbewerkingsindustrie en worden ingezet voor het produceren van complexe onderdelen met hoge precisie en kwaliteit. Een CNC-freesbank voert een verspanende bewerking uit, waarbij materiaal wordt verwijderd met behulp van roterende snijgereedschappen.

Bij ANKRO beschikken we over diverse freesbanken, waarmee we aan jouw unieke behoeften kunnen voldoen. Dankzij een divers machinepark kunnen we kunststof producten 3-assig, 4-assig en 5-assig frezen. Het kiezen van de juiste machine heeft als gevolg dat het productieproces vele malen sneller verloopt. ANKRO beschikt over de volgende CNC-freesbanken:

mazak variaxis c600

Mazak Variaxis C-600 + BMO Robot

De Mazak Variaxis C-600 is een geavanceerde 5-assige CNC-freesbank die ontworpen is voor de bewerking van complexe en veeleisende werkstukken. Deze wordt gecombineerd met een BMO PT50 Robot, waardoor deze freesbank 24/7 kan frezen. Met een hoge precisie, geavanceerde spil- en bewegingssystemen en een groot werkbereik biedt de machine een uitstekende nauwkeurigheid en productiviteit. Dankzij de vijf assen van de machine kunnen complexe 3D-vormen en contouren nauwkeurig worden bewerkt. De machine is eenvoudig te bedienen en biedt een geavanceerde besturing met Mazak's Smooth Technology, waardoor de programmeertijd wordt verkort en de efficiëntie van het productieproces wordt verhoogd.

datron m8 cubes

Datron M8 cube

De Datron M8Cube is een hoogwaardige vacuum CNC-freesbank die is ontworpen voor een hoge precisiebewerking, met een krachtige spindel en een nauwkeurig bewegingssysteem. De M8Cube biedt hoge snelheden en acceleraties, waardoor de productiviteit van de machine wordt verhoogd. De machine is daarnaast ook zeer gebruiksvriendelijk, met een intuïtieve gebruikersinterface en eenvoudige bediening. Bij ANKRO beschikken wij over twee van deze examplaren.

mazak nexus 510c ii

Mazak nexus 510c II

De Mazak Nexus 510C II is een krachtige en veelzijdige verticale bewerkingsmachine die ontworpen is voor een breed scala aan toepassingen. Met hoge snelheid en efficiëntie in het productieproces biedt de machine een uitstekende kwaliteit en nauwkeurigheid.

mazak vtc 200c ii(1)

Mazak VTC 200c II

De Mazak VTC 200C-II is een veelzijdige CNC-freesbank die geschikt is voor de bewerking van verschillende materialen en productieprocessen. Met een groot werkbereik en hoge tafellastcapaciteit is deze machine perfect voor het bewerken van grote en zware werkstukken.

5-assige freesbank

De 5-assige freesbank stelt ANKRO in staat om de meest complexe onderdelen met strakke toleranties en nette afwerking te produceren. Dankzij deze freesbank realiseren we een hogere efficiëntie en tijdsbesparing, waardoor we aan nog meer wensen en behoeften van onze klanten voldoen. In samenwerking met een robot kan deze freesbank veel productie vervaardigen met zo min mogelijk tussenkomst van de mens. Ontdek nu de mogelijkheden van 5-assig frezen bij ANKRO en ervaar de voordelen van nauwkeurigheid, efficiëntie en kwaliteit.

Een combi draai-freesbank

Een combi draai-freesbank is een veelzijdige machine die de mogelijkheid biedt om zowel draai- als freesbewerkingen uit te voeren. Deze machine is uiterst geschikt om de meest complexe producten te produceren. Dankzij de combinatie van deze twee bewerkingen, binnen een combi draai-freesbank, kunnen productieprocessen efficiënter worden uitgevoerd en kosten worden bespaard. Benieuwd naar de draai-freescombinaties van ANKRO? Bekijk ze via de onderstaande knop. 

De juiste freesbank voor ieder project!

Bij ANKRO begrijpen we dat ieder product uniek is, en daarom beschikken we over een breed scala aan geavanceerde CNC-freesbanken. Voor ieder project beschikken wij over de juiste freesbank om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ben jij op zoek naar een partner die kan voldoen aan strakke toleranties, die groeven, contouren en andere ingewikkelde bewerkingen kan frezen of die kan voldoen aan enkelstuks of seriematige productie? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Meer machines van Ankro

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan