kunststof draaien 3

Kunststof CNC verspanen

Bij ANKRO zijn we gespecialiseerd in het CNC verspanen van kunststof, waarbij we complexe kunststof onderdelen produceren met een hoge precisie. Onze expertise en jarenlange ervaring stellen ons, samen met ons hoogwaardige machinepark, in staat om aan de meest veeleisende specificaties te voldoen.

Specialist in kunststof verspanen
Al meer dan 25 jaar ervaring
Snelle levertijden
Onderdeel van de BKB Groep

KUNSTSTOF CNC VERSPANING

Kunststof verspanen is een techniek die wordt gebruikt om verschillende onderdelen en producten te produceren uit allerlei soorten kunststof. Verspaning is een term die verwijst naar het proces waarbij materiaal wordt verwijderd om bepaalde afmetingen of vormen te verkrijgen. Er wordt gesproken van CNC verspanen wanneer een geavanceerde productietechniek wordt gebruikt om de meest nauwkeurige en complexe onderdelen te maken uit verschillende soorten kunststof. 

ANKRO weet als geen ander wat CNC verspanen is en welke voordelen dit met zich mee brengt. Met diverse CNC bewerkingen, zoals bijvoorbeeld CNC 5-assig, maken we telkens weer de meest complexe producten. Flexibiliteit en efficiëntie zijn de voornaamste redenen dat we bij ANKRO gebruikmaken van het CNC bewerken en verspanen van kunststof. Ben jij benieuwd naar wat ANKRO voor jou te bieden heeft op het gebied van kunststof verspaning? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact op met één van onze vakmensen!

DE CNC-MACHINES VAN ANKRO KUNSTSTOF VERSPANING

De CNC-machines van ANKRO zijn uitgerust met geavanceerde besturingssystemen die nauwkeurige en complexe bewerkingen mogelijk maken. Deze CNC-machines worden regelmatig onderhouden en gekalibreerd om optimale prestaties te garanderen. We beschikken over twee diverse soorten CNC-machines, dit zijn:

kunststof frezen snelheid

CNC FREESMACHINES

Bij ANKRO beschikken we over geavanceerde CNC freesmachines, waaronder zowel 3-assige CNC-freesmachines als 5-assige CNC-freesmachines waarmee we verspanen. Deze CNC-freesbanken bieden hoge precisie en veelzijdigheid, waardoor complexe vormen verspaand kunnen worden in diverse toepassingen. Of het nu gaat om het CNC 5-assig frezen voor de meest uitdagende projecten of een 3-assige CNC-bovenfreesmachine voor nauwkeurige bewerkingen, we hebben de expertise en technologie bij ANKRO in huis om te voldoen aan de wensen van de klant.

draaimachine ankro

CNC-DRAAIBANKEN

In ons geavanceerde en recent vernieuwde machinepark beschikken we ook over vele diverse CNC-draaibanken, welke hoge precisie bieden. Deze CNC-draaibanken zijn zo geprogrammeerd dat zij het vrijwel onmogelijke mogelijk kunnen maken op het gebied van kunststof verspanen. Met geautomatiseerde besturingssystemen kunnen de CNC-draaibanken op zeer efficiënte wijze nauwkeurig en consistent de kunststof vormen aan de hand van de juiste afmetingen.  

CNC-ONDERDELEN VAN KUNSTSTOF VERSPANEN

CNC-machines spelen een grote rol bij het verspanen van kunststof CNC-onderdelen. Bij ANKRO combineren we deze machines namelijk met de juiste vakmensen om te voldoen aan de steeds groeiende vraag naar complexere CNC-onderdelen in verschillende industrieën. Het verspanen van CNC-onderdelen kan namelijk alleen met de juiste machines met de meest geavanceerde technologieën en bij ANKRO weten wij dit als geen ander.  

VAN TEKENING TOT TASTBARE TOEPASSING

Bij ANKRO geloven we in een sterke samenwerking met onze klanten. Naast het verspanen van kunststof bieden we uitgebreid advies gedurende het hele proces van ontwerp tot eindproductie. Hierin streven we naar continue verbetering en innovatie en investeren we in de nieuwste technologieën om aan de specifieke behoeften van elke klant een oplossing te bieden. Benieuwd naar wat klanten van ons vinden? Bekijk dan eens onze referenties. 

HET MACHINEPARK VAN ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Kunststof producten ANKRO

ANKRO KUNSTSTOF VERSPANING; DÉ SPECIALIST IN HET VERSPANEN VAN KUNSTSTOF

Ben je op zoek naar een partij die hoogwaardig kunststof kan verspanen? Dan ben je bij ANKRO Kunststof Verspaning op het juiste adres. Met behulp van onze geavanceerde CNC-draaibanken en de expertise van het personeel stellen we ons in staat om de meest nauwkeurige en complexe producten te produceren. Neem vandaag nog contact op met ons en ontdek hoe we jou kunnen helpen met jouw verspaningsbehoeften!

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan