3d printen ankro

3D printer

De 3D printer van ANKRO stelt ons nog meer in staat om efficiënter en duurzamer te werken. Deze printer kan zeer complexe ontwerpen realiseren die voorheen nog niet mogelijk waren bij ons. Wil jij weten wat alle mogelijkheden zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Specialist in kunststof draaien
Snelle levertijd
Al meer dan 25 jarig
Onderdeel van de BKB Groep
3d printen ankro

Markforged 3D printer

Doordat ANKRO geïnvesteerd heeft in een 3D printer kunnen we snel en efficiënt prototypes en kleine series produceren. Door gebruik te maken van de ingewikkelde technologie achter deze machine kunnen ontwerpen gerealiseerd worden die anders niet mogelijk hadden geweest. Deze printer stelt ons namelijk in staat om sneller en flexibeler te reageren op de vraag van klanten en om maatwerkproducten te leveren die aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant. Bovendien schept de 3D printer voor ANKRO ook de kans om duurzame materialen te gebruiken en verspilling te verminderen, waardoor wij een meer milieuvriendelijke productie kunnen realiseren. 

MEER MACHINES VAN ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan