kunststof draaien 3

Petrochemische industrie

De kunststof producten die ANKRO produceert en levert aan klanten in de petrochemische industrie zijn essentieel voor een breed scala aan toepassingen, zoals de productie van buizen, leidingen en andere apparatuur. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op.

Specialist in kunststof draaien
Al meer dan 25 jaar ervaring
Snelle levertijden
Onderdeel van de BKB Groep

Petrochemische industrie

De petrochemische industrie is een belangrijke industrie die zich bezighoudt met de productie van chemicaliën en materialen die afkomstig zijn van aardolie of aardgas. Deze industrie speelt een cruciale rol in de moderne samenleving en is verantwoordelijk voor de productie van een breed scala aan producten, waaronder plastics, vezels, brandstoffen, smeermiddelen en talloze andere chemicaliën. Veel bedrijven in deze sector werken aan het ontwikkelen van duurzamere en milieuvriendelijkere processen en producten om minder impact te maken op het milieu.

ANKRO in de petrochemische industrie

ANKRO voorziet de petrochemische industrie van kunststof producten die geproduceerd worden met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën die voldoen aan de strenge eisen van deze industrie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke onderdelen voor machines of apparatuur die bestand moeten zijn tegen hoge temperaturen en chemische stoffen. Dankzij de expertise en flexibiliteit van ANKRO kan er snel worden ingespeeld op de behoeften van klanten in deze sector en worden er oplossingen op maat geleverd die bijdragen aan de efficiëntie en veiligheid van hun productieprocessen.

 

HET MACHINEPARK VAN ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Kunststof producten ANKRO

BUILD TO PRINT

Bij ANKRO werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze kunststof producten perfect passen bij hun behoeften en specificaties. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie en kan advies geven over de beste kunststof oplossingen voor elke toepassing. Ben jij op zoek bent naar hoogwaardige kunststof producten voor jouw bedrijf in de farmaceutische industrie, neem dan contact op met ANKRO. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan