Het 5-assig frezen van kunststof

De perfecte samenvatting van precisie en veelzijdigheid

Bij ANKRO zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige precisiebewerkingen en het realiseren van complexe ontwerpen. Dankzij onze expertise in 5-assig frezen hebben we onze grenzen van mogelijkheden weten te verleggen en klanten te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de strengste eisen. Ontdek de mogelijkheden van 5-assig frezen bij ANKRO en ervaar de voordelen van nauwkeurigheid, efficiëntie en kwaliteit. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw meest uitdagende projecten tot een succes te maken.

Wil je meer weten over 5-assig frezen?

Wil je meer weten over alle mogelijkheden bij ANKRO met betrekking tot het 5-assig frezen van kunststof? Vul dan nu dit formulier in!

Wil je meer weten over 5-assig frezen?
kunststof draaien 3

5-assig frezen

5-assig frezen wordt gebruikt in allerlei verschillende industrieën. Deze bewerking stelt fabrikanten als ANKRO in staat om complexe onderdelen met strakke toleranties en nette afwerking te produceren. Door de mogelijkheid van deze bewerking wordt de efficiëntie verbeterd en de kans op fouten verminderd.

Wat is 5-assig frezen?

5-assig frezen is een geavanceerde bewerkingstechniek waarbij een freesmachine wordt gebruikt om complexe vormen en contouren te creëren in een bepaald kunststof werkstuk. In tegenstelling tot traditioneel frezen, waarbij de frees in drie lineaire bewegingen werkt, maakt dat bij 5-assig frezen gebruik van extra roterende assen. Op deze manier kan het gereedschap in verschillende hoeken gepositioneerd worden. Deze twee extra assen worden vaak benoemd als de A- en B-as.

Het 5-assig simultaan frezen is een geavanceerde techniek waarbij alle vijf de assen van een freesmachine gelijktijdig worden gebruikt. Met simultaan 5-assig frezen kunnen complexe bewerkingen worden uitgevoerd en wordt er een verhoogde productiviteit behaald. Bij ANKRO hebben we expertise in simultaan 5-assig frezen en beschikken we over de freesbanken en vakmensen. Neem contact op en kijk wat er voor jouw mogelijk is!

5 assig frezenbmo robot

5-assige cnc freesmachine

Bij ANKRO streven we naar perfectie in elk project, of het nu gaat om het produceren van prototypes of het vervaardigen van unieke componenten. Dankzij onze huidige 5-assige freesbank kunnen we aan meer wensen en behoeften van allerlei klanten voldoen. Deze 5-assige cnc freesmachine resulteert namelijk in tijdsbesparing en een hogere efficiëntie. Met minder opspanningen is er de mogelijkheid om meerdere zijden van het werkstuk in één opspanning te bewerken.

Bij ANKRO maken we gebruik van geavanceerde 5-assige freesmachines, gecombineerd met onze expertise en ervaren vakmensen, om de grenzen van precisiebewerking te verleggen. Met onze geavanceerde cnc freesmachines en uitgebreide mogelijkheden kunnen we complexe onderdelen met strakke toleranties en goede afwerking vervaardigen. Of het nu gaat om prototyping of grootschalige productie, onze 5-assige freesmachines stellen ons in staat om de meest uitdagende projecten aan te pakken en hoogwaardige resultaten te leveren.

Voordelen 5-assig frezen

Bij ANKRO begrijpen we de kracht van 5-assig frezen als het gaat om precisiebewerking. Met deze geavanceerde techniek kunnen we nog complexere vormen realiseren met hoge nauwkeurigheid. Verschillende voordelen van 5-assig frezen zijn:

  • Complexiteit en veelzijdigheid
  • Minder opspanningen, minder fouten
  • Materiaaloptimalisatie
  • Efficiënte en tijdsbesparing
  • Nauwkeurigheid en kwaliteit

Het 5-assig frezen van kunststof bij ANKRO

Al met al biedt het vijfassig frezen nieuwe mogelijkheden op het gebied van precisiebewerking en maakt het de realisatie van geavanceerde ontwerpen en componenten mogelijk. Met name in de kunststofbewerking kan het kosten of moeite besparen door jouw product met een 5-assige freesbank te laten maken. Ontdek vandaag nog de voordelen van 5-assig frezen en vertrouw op ANKRO als uw betrouwbare partner voor precisiewerk op maat.

Wat zeggen onze klanten?
ANKRO IS ERG FLEXIBEL EN DENKT MEE MET ONS ALS KLANT - T. Boer, Matthijs de Jong
AL JAREN IS ANKRO EEN VAN ONZE VASTE TOELEVERANCIERS VAN KUNSTSTOF DRAAI- EN FREESDELEN. - DEC Group, Maikel Meyer
Ankro is al meer dan 10 jaar een zeer gewaardeerde toeleverancier van ons - Artinis Medical Systems, Roeland van der Burght
Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan