Kunststof producten ANKRO

Overige kunststoffen

Elke kunststofsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Door deze eigenschappen goed te begrijpen, kan een geschikte kunststofsoort worden gekozen voor een bepaalde toepassing. Het is daarom belangrijk om de vereisten van een product of toepassing te analyseren voordat een kunststofsoort wordt gekozen. Op deze pagina zullen de overige kunststofsoorten worden behandeld.

Overige kunststoffen

Naast de eerder genoemde kunststofsoorten zijn er nog vele andere soorten kunststoffen die veelvuldig worden toegepast in diverse industrieën. Hieronder volgt een overzicht van enkele veelgebruikte kunststofsoorten:

  1. Polypropyleen (PP): Dit is een thermoplastisch polymeer dat veel wordt toegepast in de verpakkingsindustrie, omdat het materiaal licht en sterk is. PP is ook bestand tegen chemicaliën en heeft een hoge hittebestendigheid.

  2. Polycarbonaat (PC): Dit is een sterk en transparant thermoplastisch polymeer dat vaak wordt gebruikt voor producten die een hoge slagvastheid vereisen, zoals kogelwerend glas en cd's.

  3. Polyvinylchloride (PVC): Dit is een thermoplastisch polymeer dat veel wordt toegepast in de bouwsector voor de productie van buizen, ramen en deuren. PVC is sterk, duurzaam en bestand tegen chemicaliën en corrosie.

ANKRO Kunststof Verspaning

Bij ANKRO hebben we jarenlange ervaring in het bewerken van verschillende kunststofsoorten, waaronder de eerder genoemde soorten. We bieden een breed scala aan bewerkingsmogelijkheden, zoals CNC-frezen, draaien, zagen en boren. Door gebruik te maken van moderne technologie en machines, kunnen we kunststofproducten produceren die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Door onze expertise en flexibiliteit kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden voor elke klant. Ben jij er nog niet helemaal aan uit welke kunststof soort het beste past bij jouw product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen je geheel vrijblijvend!

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan