meten kunststof producten2

Meetmachines

Bij ANKRO beschikken we over geavanceerde meetmachines voor nauwkeurige controle, waarmee de hoogste kwaliteitsnormen worden gewaarborgd in  alle delen van het productieproces.

Specialist in kunststof verspaning
Snelle levertijden
Al meer dan 25 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep
meetrapporten

Meetcontroles en meetrapporten

Bij ANKRO hebben we een breed scala aan meetmachines en meetinstrumenten tot onze beschikking om effectieve controles uit te voeren. Deze meetmachines en -instrumenten worden gedurende het productieproces herhaaldelijk ingezet om defecten te voorkomen, waardoor we kunnen besparen op tijd die anders besteed zou worden aan onder andere retourzendingen en herstelwerkzaamheden. Op verzoek bieden we ook gedetailleerde meetrapporten en certificaten aan om volledige transparantie en documentatie van de kwaliteit van onze producten te garanderen. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

De Hexagon TIGO SF

Binnen ANKRO beschikken we over de Hexagon TIGO SF. De ‘TIGO SF’ is een nauwkeurige en compacte CMM die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de werkplaats. Met een meetvolume van 500 x 580 x 500 mm is deze machine de perfecte oplossing voor het meten van een breed scala aan kleine én middelgrote kunststof producten, waardoor we onze processen eenvoudig kunnen controleren. De machine is dankzij haar constructie volledig toegankelijk aan drie zijden en daardoor volledig toegankelijk voor het handmatig en automatisch in- en uitladen. Enkele andere voordelen van deze meetmachine zijn:

  • Compact ontwerp
  • Gebruiksvriendelijke software
  • Automatische compensatie
  • Hoge nauwkeurigheid
  • Snelle metingen

Onze toewijding aan kwaliteit

Bij ANKRO streven we naar perfectie en hanteren we de hoogste kwaliteitsnormen in al onze producten. Onze geavanceerde meetmachines spelen een cruciale rol bij het waarborgen dat elk product voldoet aan de eisen van onze klanten. Dankzij deze geavanceerde technologieën en onze toewijding aan voortdurende verbetering blijven we streven naar perfectie in elk aspect van onze processen. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en neem vandaag nog contact met ons op!

Meer machines van ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan