draaimachine ankro

Draaibanken

ANKRO beschikt over een breed scala aan draaibanken, die speciaal ontworpen zijn om complexere vormen, van grote tot kleinere series te produceren met een hoge nauwkeurigheid. Ontdek de draaibanken van ANKRO of neem vrijblijvend contact op voor al uw kunststofbewerkingsbehoeften. 

Specialist in kunststof draaien
Snelle levertijd
Al meer dan 25 jaar ervaring

Draaibanken

Draaibanken zijn een essentieel gereedschap voor het bewerken van kunststoffen. ANKRO beschikt over draaibanken in verschillende maten en types, waaronder CNC-draaibanken. CNC-draaibanken zijn geautomatiseerd en kunnen nauwkeurige en complexe vormen maken met minimale menselijke tussenkomst. Ongeacht het type draaibank, zijn ze allemaal ontworpen om precisiebewerkingen uit te voeren en bieden ze ongeëvenaarde nauwkeurigheid en betrouwbaarheid voor een breed scala aan kunststofbewerkingen.

mazak nexus 200m

Mazak Nexus 200M

De Mazak Nexus 200M is een krachtige CNC-draaibank die is ontworpen om aan de behoeften van moderne fabrikanten te voldoen. Met een 30 centimeter draai-diameter en een maximale bewerkingslengte van 50 centimer, is de Mazak Nexus 200M geschikt voor het bewerken van een breed scala aan kunststoffen. Met de snelle en nauwkeurige spilrotatie en de 12-station turret, kan de Mazak Nexus 200M complexe onderdelen met hoge precisie produceren en is het een ideale keuze voor zowel kleine als grote series.

mazak nexus 250

Mazak Nexus 250M

De Mazak Nexus 250 is een veelzijdige draaibank die uitstekende prestaties biedt en geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Met een draaidiameter van 67 centimeter en een maximale bewerkingslengte van 50 centimeter, biedt de Mazak Nexus 250 veel ruimte voor het bewerken van grote onderdelen.

mazak nexus 250 2m

Mazak Nexus 250 2M

De Mazak Nexus 250 2M is een geavanceerde CNC-draaibank die geschikt is voor het bewerken van grote en complexe onderdelen. Met een draaidiameter van 67 centimeter en een maximale bewerkingslengte van 200 centimeter, biedt de Mazak Nexus 250 2M veel ruimte voor het bewerken van grote werkstukken.

mazak nexus 200my

Mazak Nexus 200MY

Mazak Nexus 200MY is een geavanceerde draaimachine die is ontworpen om een ​​breed scala aan bewerkingen uit te voeren met hoge precisie en efficiëntie. De machine is uitgerust met zowel een revolverkop als een Y-as, waardoor het mogelijk is om complexe onderdelen te produceren met meerdere bewerkingsstappen zonder de werkstukken uit de machine te hoeven halen.

mazak350msy

Mazak 350MSY

Mazak 350MSY is een geavanceerde CNC-draaimachine die is ontworpen voor de productie van complexe onderdelen met hoge precisie en efficiëntie. Met twee spindels, een Y-as en een revolverkop, kan de Mazak 350MSY meerdere bewerkingen uitvoeren zonder dat het werkstuk uit de machine moet worden verwijderd, waardoor de doorlooptijd wordt verkort.

citizen cincom

Citizen Cincom

Citizen Cincom is een bijzondere CNC-draaimachine die is ontworpen voor de productie van kleine precisieonderdelen. Met de geavanceerde besturing en automatisering kan de machine snel en nauwkeurig kleine onderdelen produceren met een hoge oppervlakteafwerking. Het heeft ook een veelzijdige gereedschapsrevolver en de mogelijkheid om meerdere gereedschappen tegelijkertijd te gebruiken, waardoor het bewerkingsproces efficiënter wordt. Citizen Cincom is een uitstekende keuze voor de productie van kleine precisieonderdelen.

mazak 250msy[2]

Mazak 250 MSY

De Mazak 250MSY is een geavanceerde CNC-draaibank met vele functionaliteiten en eigenschappen die het mogelijk maken om zeer nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren. De machine is uitgerust met een Y-as, waardoor het mogelijk is om naast het draaien ook te boren, frezen en tappen in één opspanning uit te voeren. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van de bewerkings- en insteltijden. De machine heeft ook een subspil, waarmee de achterkant van het werkstuk kan worden bewerkt zonder dat het werkstuk opnieuw hoeft te worden opgespannen. Al met al is de Mazak 250MSY een veelzijdige machine met geavanceerde functionaliteiten en eigenschappen die de productiviteit verhogen en de nauwkeurigheid verbeteren.

Meer machines van Ankro

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan