draaimachine ankro

Draaibanken

ANKRO beschikt over diverse CNC-draaibanken, die in staat zijn om de meest ingewikkelde kunststof producten met een hoge nauwkeurigheid te produceren. Ontdek met welke draaibanken ANKRO werkt om te voldoen aan jouw behoeften op het gebied van kunststofbewerking of neem vrijblijvend contact op. 

Specialist in kunststof draaien
Snelle levertijd
Al meer dan 25 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep

Draaibanken

Draaibanken zijn een essentieel gereedschap voor het bewerken van kunststoffen. CNC-draaibanken zijn geautomatiseerd en kunnen nauwkeurige en complexe vormen maken met minimale menselijke tussenkomst. Deze machines zijn allemaal ontworpen om precisiebewerkingen uit te voeren. Ze bieden hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid voor een breed scala aan kunststofbewerkingen, ongeacht het type machine.

ANKRO beschikt over CNC-draaibanken in verschillende maten en types. Hierdoor kunnen wij gedetailleerde en nauwkeurige bewerkingen uitvoeren en zijn we in staat om complexe onderdelen te produceren met de meest strakke toleranties. Bij ANKRO beschikken we over de volgende CNC-draaibanken:

mazak nexus 200m

Mazak Nexus 200M

De Mazak Nexus 200M is een krachtige CNC-draaibank die is ontworpen om aan de behoeften van moderne fabrikanten te voldoen. Met een 30 centimeter draai-diameter en een maximale bewerkingslengte van 50 centimer, is de Mazak Nexus 200M geschikt voor het bewerken van een breed scala aan kunststoffen. Met de snelle en nauwkeurige spilrotatie en de 12-station turret, kan de Mazak Nexus 200M complexe onderdelen met hoge precisie produceren en is het een ideale keuze voor zowel kleine als grote series.

mazak nexus 250

Mazak Nexus 250M

De Mazak Nexus 250 is een veelzijdige draaibank die uitstekende prestaties biedt en geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Met een draaidiameter van 67 centimeter en een maximale bewerkingslengte van 50 centimeter, biedt de Mazak Nexus 250 veel ruimte voor het bewerken van grote onderdelen.

mazak nexus 250 2m(1)

Mazak Nexus 250 2M

Bij ANKRO beschikken we temaal over de Mazak Nexus 250 2M. Deze machine is een geavanceerde CNC-draaibank die geschikt is voor het bewerken van grote en complexe onderdelen. Met een draaidiameter van 67 centimeter en een maximale bewerkingslengte van 200 centimeter, biedt de Mazak Nexus 250 2M veel ruimte voor het bewerken van grote werkstukken.

mazak nexus 200 my

Mazak Nexus 200MY

Mazak Nexus 200MY is een geavanceerde draaimachine die is ontworpen om een ​​breed scala aan bewerkingen uit te voeren met hoge precisie en efficiëntie. De machine is uitgerust met zowel een revolverkop als een Y-as, waardoor het mogelijk is om complexe onderdelen te produceren met meerdere bewerkingsstappen zonder de werkstukken uit de machine te hoeven halen.

mazak 250 msy

Mazak 250 MSY

De Mazak 250MSY is een geavanceerde CNC-draaibank met vele functionaliteiten en eigenschappen die het mogelijk maken om zeer nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren. De machine is uitgerust met een Y-as, waardoor het mogelijk is om naast het draaien ook te boren, frezen en tappen in één opspanning uit te voeren. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van de bewerkings- en insteltijden. De machine heeft ook een subspil, waarmee de achterkant van het werkstuk kan worden bewerkt zonder dat het werkstuk opnieuw hoeft te worden opgespannen. Al met al is de Mazak 250MSY een veelzijdige machine met geavanceerde functionaliteiten en eigenschappen die de productiviteit verhogen en de nauwkeurigheid verbeteren.

mazak350msy

Mazak 350MSY

Mazak 350MSY is een geavanceerde CNC-draaimachine die is ontworpen voor de productie van complexe onderdelen met hoge precisie en efficiëntie. Met twee spindels, een Y-as en een revolverkop, kan de Mazak 350MSY meerdere bewerkingen uitvoeren zonder dat het werkstuk uit de machine moet worden verwijderd, waardoor de doorlooptijd wordt verkort.

citizen cincom

Citizen Cincom

Citizen Cincom is een bijzondere CNC-draaimachine die is ontworpen voor de productie van kleine precisieonderdelen. Met de geavanceerde besturing en automatisering kan de machine snel en nauwkeurig kleine onderdelen produceren met een hoge oppervlakteafwerking. Het heeft ook een veelzijdige gereedschapsrevolver en de mogelijkheid om meerdere gereedschappen tegelijkertijd te gebruiken, waardoor het bewerkingsproces efficiënter wordt. Citizen Cincom is een uitstekende keuze voor de productie van kleine precisieonderdelen.

Werking draaibank

Een draaibank staat aan de basis van het bewerken van kunststof en wordt met name gebruikt om roterende werkstukken, zoals staven of buizen, te bewerken. De werking van een draaibank is relatief eenvoudig: een werkstuk wordt stevig bevestigd in de bank en draait rond in zijn eigen as. Tegelijkertijd beweegt een snijgereedschap zich richting het product om zo bepaalde vormen en maten te creëren.Deze machines kunnen nauwkeurig worden ingesteld voor verschillende bewerkingen, zoals het draaien van vormen, het afschuinen van randen of het maken van schroefdraad. 

CNC-draaibank

CNC (Computer Numerical Control) draaibanken zijn geavanceerde machines die een cruciale rol spelen bij het bewerken van kunststof en andere materialen. Bij ANKRO maken we gebruik van deze moderne technologie om precisie en efficiëntie te garanderen bij het produceren van kunststof producten. 

CNC-draaibanken zijn uitgerust met een computergestuurd systeem die nauwkeurige instructies volgen om tot een bewerkingsproces te komen. De hoge precisie die deze machines bieden is niet het enige voordeel. Andere voordelen van deze machines zijn onder andere ook de herhaalbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit. 

Wat is de beste draaibank voor jouw opdrachten?

Om onze klanten het beste van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat alle projecten zo efficiënt mogelijk verlopen, werken we bij ANKRO met een breed scala aan hoogwaardige draaibanken. Deze machines bieden betrouwbaarheid en precisie, waardoor we kunnen voldoen aan de unieke behoeften van iedere klant. Het kiezen van de beste draaibank voor jouw opdracht doen de specialisten bij ANKRO aan de hand van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van het product, de complexiteit en de vormen van de producten. Benieuwd naar welke draaibank het beste past bij jouw opdracht? Neem dan nu contact op!

Meer machines van Ankro

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan