kunststof assembleren

Kunststof assemblage

Het proces van kunststof assemblage vereist een grondige kennis van de eigenschappen en verschillende soorten kunststoffen om ze op de juiste manier te verbinden. De specialisten van ANKRO hebben deze kennis en kunnen jou daarom zeer eenvoudig helpen bij al jouw kunststof assemblageprojecten. Bekijk hier alle mogelijkheden!

Specialist in kunststof draaien
Al meer dan 25 jaar ervaring
Snelle levertijden
Onderdeel van de BKB Groep
kunststof assemblage product

Kunststof assemblage

Kunststof assemblage verwijst naar het proces van het verbinden van verschillende onderdelen of componenten van kunststof om een volledig functioneel eindproduct te creëren. Het kan worden uitgevoerd met behulp van verschillende technieken, zoals lassen, lijmen, schroeven, klikken en klemmen. Het proces van kunststof assemblage vereist een grondige kennis van de eigenschappen van verschillende soorten kunststoffen en de geschikte methoden om ze te verbinden. Het is een belangrijk aspect van de productie van veel verschillende producten.

Kunststof delen assembleren

ANKRO is een ervaren en professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het assembleren van kunststof onderdelen. We hebben jarenlange ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige kunststof onderdelen en zijn goed uitgerust om verschillende soorten kunststof componenten te assembleren tot een eindproduct van topkwaliteit.

Bij ANKRO begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid in de productie van kunststof onderdelen. Daarom streven we er voortdurend naar om de hoogste normen te handhaven en onze klanten de best mogelijke service te bieden. Onze kunststof assemblage diensten zijn aangepast aan de unieke eisen van elke klant, en we werken nauw samen met hen om de best mogelijke oplossingen te bieden die passen bij hun specifieke behoeften en budgetten. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden bij ANKRO? Neem dan vrijblijvend contact op via de onderstaande knop.

HET MACHINEPARK VAN ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

kunststof producten draaien ankro

OP ZOEK NAAR EEN OPLOSSING OP MAAT?

Wilt u iets vrijwel onmogelijks realiseren met kunststof? Dan bent u bij ANKRO aan het juiste adres. Wij bewerken vrijwel alle soorten kunststoffen op innovatieve wijze van monodelen tot eindproducten. Van portaalfrezen tot aan 3-, 4- of 5-assig simultaan frezen en van grote series tot enkelstuks: geen enkele opdracht is voor ons te moeilijk!

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan