meten kunststof producten2

ANKRO’s nieuwe meetkamer

De laatste tijd zijn we bij ANKRO druk bezig geweest met het bouwen en inrichten van een meetkamer. De bouw is afgerond, de machines en gereedschappen zijn besteld, het is nu alleen nog een kwestie van wachten totdat de machines en gereedschappen op locatie zijn. Hierdoor kunnen we nog meer precisie garanderen voor jouw en nieuwe projecten. De verwachting is dat de meetkamer in april in werking gaat.

Een meetkamer

Bij ANKRO hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze kunststof producten. Om te blijven voldoen aan de toenemende eisen van de markt en onze kwaliteit te waarborgen is afgelopen jaar de bouw van een meetkamer van start gegaan. Een meetkamer biedt verschillende voordelen, zo kunnen we nauwkeuriger, betrouwbaarder en efficiënter te werk gaan door middel van diverse kwaliteitscontroles.

meetrapporten

Meetcontroles

Door de meetcontroles van de producten kunnen we defecten vroegtijdig opsporen en corrigeren. Op deze manier hoeven wij minder tijd te besteden aan retourzendingen, herstelwerkzaamheden en overige werkzaamheden die hierbij komen kijken. Zodra de meetkamer live is kunnen wij op verzoek meetrapporten en certificaten bij jouw producten leveren.

Hexagon TIGO SF

Met de aanschaf van de ‘Hexagon TIGO SF’ willen we bij ANKRO onze productie naar een hoger niveau tillen. De TIGO SF is een nauwkeurige en compacte CMM machine die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de werkplaats. Met een meetvolume van 500 x 580 x 500 mm is deze machine de perfecte oplossing voor het meten van een breed scala aan kleine én middelgrote kunststof producten. De machine is dankzij haar constructie volledig toegankelijk aan drie zijden en daardoor volledig toegankelijk voor het handmatig en automatisch in- en uitladen van producten.

Bovendien beschikt deze meetmachine over een roterende kop, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt in de ruimte en dus complexere geometrieën kunt meten. De toegevoegde scanfunctie maakt het mogelijk om slepend te meten en vrije vormen, zoals producten die 5-assig zijn gemaakt, moeiteloos te meten.

De meetkamer van ANKRO

Ontdek de innovatieve mogelijkheden die de ‘Hexagon TIGO SF’ biedt in de meetkamer van ANKRO. Benieuwd naar de extra voordelen die deze geavanceerde apparatuur met zich meebrengt, of wil je weten hoe onze meetkamer jouw projecten naar een hoger niveau zal tillen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan