ankro team

Terugblik op succesvolle open dag ANKRO 2023

Met een tevreden blik kijken we bij ANKRO terug op onze succesvolle open dag die op 23 juni 2023 plaatsvond. De open dag, die georganiseerd was om vrienden, familie, kennissen, klanten en andere relaties een kijkje achter de schermen te geven, is een enorm succes geworden met veel positieve reacties.

Open dag ANKRO 2023

Na veel voorbereidingen startte de open dag op 23 juni om 15.00, waar CEO Westhuis om 16.00 een toespraak gaf en de deuren van het machinepark open gingen. De bezoekers werden verwelkomd met een warme en gastvrije sfeer en kregen bij aankomst een leuke verrassing om mee te nemen naar huis.

foodtrucks opendag 2023

Catering

Niet alleen werd er aandacht getrokken door de innovatieve producten en de geavanceerde technologieën, maar ook de smakelijke culinaire ervaring die werd geboden. Verspreid over het terrein waren diverse foodtrucks te vinden, die een breed scala aan heerlijke gerechten en snacks serveerden. Van heerlijke broodje hotdogs tot verrukkelijke vegetarische opties en zoete lekkernijen.

Geweldige feedback

Tijdens deze open dag hebben we veel positieve feedback ontvangen van bezoekers die onder de indruk waren van het machinepark en die geavanceerde technologieën die daarbij komen kijken. Velen waren bewonderd van een aantal producten die ANKRO eerder heeft geleverd aan een divers aantal klanten.

Met trots wordt terug gekeken op deze geslaagde dag en gaan we alle reacties gebruiken als inspiratie voor de verdere groei en ontwikkeling van het personeel en het bedrijf. Namens het gehele ANKRO-team, bedankt!

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan