opname personeelswervingsvideo

Bouw mee aan de toekomst van ANKRO! - Nieuwe personeelwervingsfilm

Als toonaangevend bedrijf in de kunststof verspaning met meer dan 25 jaar ervaring kondigen we met trots de lancering aan van onze nieuwe personeelswervingsfilm! In deze film nodigen we enthousiaste vakmensen en ambitieuze talenten uit om samen met ons te bouwen aan een succesvolle toekomst in de wereld van verspaningstechniek.

Nieuwe personeelswervingsfilm

We zijn ervan overtuigd dat het succes van ons bedrijf wordt gedreven door het talent en de betrokkenheid van ons team. Vanwege deze gedachte zijn wij dan ook altijd op zoek naar de juiste mensen om ons team te versterken op diverse functies. We geloven dat de nieuwe film bijdraagt aan een krachtige manier om potentiële teamleden een inkijkje te geven in onze bedrijfscultuur en het belangrijke werk wat we doen. Ben je benieuwd of een nieuwe stap in je carrière naar ANKRO bij jou past? Bekijk dan onderstaand onze film voor een beter gevoel bij ANKRO en bouw mee aan onze toekomst!

 

Solliciteer nu!

Al meer dan 25 jaar spelen we bij ANKRO een vooraanstaande rol in de kunststof verspaning industrie, bieden we toewijding aan innovatie en voortdurende verbetering, bieden we een positieve en ondersteunende werkomgeving aan al onze teamleden en zijn er verschillende functies beschikbaar! Dus waar wacht jij nog op? Bouw mee aan de toekomst van ANKRO en maak deel uit van ons gepassioneerde team! Ontdek onze actuele vacatures via de onderstaande knop.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan