mazak variaxis c 600

Nieuwe toevoeging aan het machinepark van ANKRO

ANKRO is verheugd om aan te kondigen dat er recent een nieuwe 5-assige freesmachine is aangeschaft. Deze machine zal onze productiecapaciteiten aanzienlijk vergroten en het ANKRO-team in staat stellen om nog preciezere en geavanceerdere producten te produceren. Na het installeren volgt er in het voorjaar nog een robot van BMO om 24/7 te kunnen frezen.

Mazak Variaxis C-600

Deze 5-assige freesmachine is speciaal ontworpen om gecompliceerde en precieze vormen te frezen in een breed scala van kunststof materialen. De aanschaf van deze machine is een belangrijke investering voor het bedrijf om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Dankzij deze machine zijn wij bij ANKRO in staat om nog complexere producten te produceren voor onder andere de farmaceutischevoedings- of petrochemische industrie

Robot

Zoals aangekondigd zal er ook een robot bij deze nieuwe 5-assige freesmachine geplaatst worden. Deze robot zal ervoor zorgen dat er 24/7 kunststofproducten geproduceerd kunnen worden. Deze robot zorgt ervoor dat de productiecapaciteit van ANKRO toeneemt, waardoor klanten sneller bediend kunnen worden. 

Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze machine biedt en we kijken ernaar uit om deze te implementeren in onze productieprocessen. Wij zijn zeker dat deze investering zal bijdragen aan onze groei en succes in de toekomst.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan