mazak 250msy

ANKRO's nieuwe Mazak 250MSY verhoogt productiecapaciteit en efficiëntie

Ben jij op zoek naar een ervaren CNC-bewerkingsbedrijf dat zich richt op kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid? Zoek dan niet verder dan Ankro. Met onze recente investering in een nieuwe Mazak 250MSY kunnen wij nu nog beter voldoen aan de behoeften van alle onze klanten en hun bewerkingsdoelen overtreffen.

Verhoogde productiecapaciteit en efficiëntie

Onze nieuwe Mazak 250MSY heeft de nieuwste technologieën en is ontworpen om onze productiecapaciteit en efficiëntie te verhogen. Met de Mazak250MSY kunnen we nu nog sneller en nauwkeuriger werken, terwijl we tegelijkertijd ons hoge niveau van kwaliteit behouden. Dit betekent dat we in staat zijn om grote volumes te produceren zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten. Deze machine is een mooie toevoeging aan onze draaibanken binnen ons toonaangevende machinepark

De Mazak 250MSY

De Mazak 250MSY is een krachtige machine met een aantal indrukwekkende eigenschappen die het mogelijk maken om met hoge nauwkeurigheid en snelheid kunststof te bewerken. De machine beschikt over een subspil en een Y-as, wat betekent dat complexe onderdelen in de meeste gevallen in één keer bewerkt kunnen worden. Bovendien is deze machine ook uitgerust met een gereedschapswisselaar met 12 posities.  

Deze machine zorgt voor zeer nauwkeurige bewerkingen doordat deze is uitgerust met de nieuwste Mazak’s Smooth Technology, wat zorgt voor een vloeiende productiecyclus. Dankzij deze gloednieuwe machine kan ANKRO voldoen aan de hoogste eisen van haar klanten op het gebied van kunststofbewerking.

Waarom kiezen voor Ankro?

Met meer dan 25 jaar ervaring in de CNC-bewerkingsindustrie hebben we bij ANKRO een reputatie opgebouwd als een van de meest betrouwbare en efficiënte kunststofbewerkingsbedrijven in Nederland. Wij zetten ons in voor continue verbetering en innovatie. Daarnaast vertrouwen onze klanten op ons vermogen om snel en nauwkeurig te leveren zonder dat er concessies worden gedaan aan de kwaliteit. Wil je weten wat klanten van ons vinden? Bekijk dan onze referenties.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze recente aankoop of hoe dit jou organisatie kan helpen bij het bereiken van jouw doelen? Neem dan vandaag nog contact op met Ankro. Ons team van experts staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan