uitnodiging opendag ankro

ANKRO viert 25-jarig bestaan met open dag op 23 juni

Vanwege ons 25-jarig bestaan heffen we graag het glas met jou gedurende onze open dag op 23 juni. Wij openen daarom op deze vrijdagmiddag onze deuren voor je en laten je graag zien wat wij zoal doen bij ANKRO. Uiteraard kun je ook onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten met jouw contactpersoon, familielid of kennis.

Kijkje achter de schermen

Tijdens de open dag krijg je een exclusief kijkje achter de schermen op locatie in Werkendam. Je krijgt de kans om ons te bezoeken en ziet hoe de ervaren professionals hoogwaardige producten vervaardigen met behulp van geavanceerde technologieën en machines. Bovendien kun je vragen stellen aan het deskundige personeel en meer te weten komen over de verschillende werkzaamheden die ANKRO uitvoert. Op deze open dag ervaar je de expertise en passie van ANKRO van dichtbij.

Programma

15.00u            - Ontvangst met koffie, thee en lekkernijen
16.00u            - Welkomstwoord door Mannes Westhuis (CEO)
16.30u            - Start rondleidingen en binnenkijken
                        - Eten en drinken bij diverse foodtrucks
20.00u            - Einde open dag

Kom jij ook tijdens onze open dag?

Ben jij nieuwsgierig naar ANKRO en wil je deelnemen aan deze unieke open dag? Meld je dan vóór 5 juni aan via de onderstaande knop. Jouw aanmelding hebben wij nodig om de catering en parkeerbehoefte af te stemmen. Heb je je al ingeschreven? Dan krijg je uiterlijk 10 juni een definitieve bevestiging voor je aanmelding. Wij hechten veel waarde aan onze relaties en hopen jou en andere geïnteresseerden te mogen verwelkomen op onze open dag. Kom langs en vier samen met ANKRO ons 25-jarig bestaan! Zien we je op 23 juni?

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan