bmo mazak

Nieuwe BMO-robot ANKRO Kunststof Verspaning

Bij Ankro Kunststof Verspaning hebben we in april 2023 de nieuwe BMO-robot mogen ontvangen, die in dezelfde maand ook gemonteerd wordt aan de Mazak Variaxis c600. De robot is een krachtige toevoeging aan ons productieproces, waardoor wij nog sneller en efficiënter kunnen werken.

De BMO-robot

De BMO-robot is ontworpen om te worden geïntegreerd in productieprocessen en kan verschillende taken uitvoeren, zoals het laden en lossen van machines, het verplaatsen van producten en het sorteren van materialen. Het is een geavanceerde robot die op basis van kunstmatige intelligentie en geavanceerde technologieën in staat is om nauwkeurig en snel te werken.

Voordelen BMO-robot

De voordelen van deze nieuwe robot zijn talrijk. Ten eerste kan de BMO-robot 24 uur per dag, 7 dagen per week werken, waardoor onze productie sneller en efficiënter wordt. Dit leidt tot een hogere output, lagere kosten en kortere doorlooptijden. Ten tweede is de BMO-robot in staat om complexe taken uit te voeren die voorheen handmatig werden uitgevoerd, waardoor de kans op fouten en ongevallen worden verminderd.

Met de introductie van de BMO-robot zijn wij bij ANKRO in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn. We kunnen nu snel en efficiënt hoogwaardige producten leveren, met een hogere kwaliteit en betrouwbaarheid. De robot kan ook worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant, waardoor de productieprocessen nog verder kunnen worden geoptimaliseerd. Deze nieuwe robot is een belangrijke stap voor ons bedrijf in ons streven naar continue verbetering en innovatie. Ben jij benieuwd naar wat deze robot voor jou kan betekenen? Neem dan vooral eens vrijblijvend contact op en wij vertellen jou alle mogelijkheden.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan