teamfoto strand ijmuiden

Een Haarlems avontuur: ANKRO viert 25-jarig bestaan!

Het 25-jarig bestaan van ANKRO is een mijlpaal dat niet zomaar vergeten kan worden. Waar we deze mijlpaal eerst gevierd hebben met kennissen, vrienden, familie en relaties tijdens de open dag, was het nu dan eindelijk aan de beurt voor de medewerkers. Het 25-jarig bestaan is door de medewerkers en partners dan ook gevierd door middel van een hapje, een drankje, leuke activiteiten en lachende gezichten in Haarlem en IJmuiden.

boogschieten

Het weekend begon op vrijdagmiddag toen we aankwamen op het strand in IJmuiden. Daar wachtte een verfrissend drankje en een korte instructie voor de middag op ons. Hoewel we aanvankelijk hadden gepland om te gaan blowkarten en powerkiten, werden deze plannen vanwege te weinig wind gewijzigd naar boogschieten, frisbeegolf en een expeditie opdracht.

Dat de activiteiten vanwege de wind gewijzigd moesten worden drukte de pret niet. Met de gehele groep werden de activiteiten één voor één en zeer fanatiek aangepakt. Er was geen enkel gebrek aan enthousiasme en iedereen probeerde de prijzen binnen te slepen.

Op weg naar Haarlem

Na een actieve middag was het tijd voor wat ontspanning en vertrokken we naar ons hotel in Haarlem, waar iedereen de tijd kreeg om zich op te frissen. Eenmaal aangekomen bij het restaurant is er genoten van een overheerlijk diner, waarna het overgrote deel van de groep nog een aantal borrels op heeft in het hart van Haarlem.

De volgende ochtend druppelde iedereen langzaam aan bij het ontbijt, dat voor sommigen wellicht iets te vroeg was na festiviteiten van de avond daarvoor. Tijdens het ontbijt werd de avond van ervoor nog even goed nabesproken, voordat iedereen zich kon klaarmaken voor de volgende activiteit.

mannes angels

E-chopper tour

Om het weekend op een leuke manier af te sluiten, maakten we een E-chopper tour door Haarlem. In groepen werden er verschillende opdrachten en vragen beantwoord, terwijl we genoten van de prachtige omgeving die Haarlem te bieden hadden. Ter ontspanning van alle opdrachten, het soms drukke verkeer en de concurrentiestrijd die bij sommige teams op hol sloeg werd er ’s middags heerlijk geluncht op een rustige plek aan het water.

Na het tweede deel van de E-chopper tour door Haarlem was er uiteindelijk maar één team die de trofee in de wacht kon slepen, en dat hebben we geweten. Tijdens de terugreis werd meermaals duidelijk gemaakt welk team uiteindelijk de bokaal mee naar Werkendam mocht nemen.

teamfoto ankro echoppers

 .

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan