bkbgroupsustainabilityreport[vkk]voorpagina

BKB Groep publiceert duurzaamheidsrapport 2023

Als organisatie die zich bewust is van haar impact op het milieu en de samenleving, heeft de BKB Groep duurzaamheid verankerd in haar kernwaarden. In al onze bedrijfsactiviteiten streven we naar duurzaamheid, wat nu met trots wordt gepresenteerd in ons eerste duurzaamheidsrapport!

Het belang van duurzaamheid in de maakindustrie

Duurzaamheid krijgt een steeds crucialere rol in de maakindustrie, welke niet onderschat mag worden. In een tijd van toenemende klimaatverandering en schaarste aan grondstoffen is het cruciaal dat bedrijven in de maakindustrie hun verantwoordelijkheid nemen. Activiteiten zoals productie, transport en afvalbeheer in de maakindustrie hebben vaak aanzienlijke milieu-impact. Door te streven naar duurzame praktijken kunnen bedrijven deze impact minimaliseren en tegelijkertijd efficiënter worden in hun processen.

bkb groep zonder holding

Het duurzaamheidsrapport van de BKB Groep

Afgelopen jaar hebben we binnen de groep hard gewerkt aan diverse duurzaamheidsinitiatieven en het meten van onze ecologische voetafdruk. Dit heeft geresulteerd in het eerste duurzaamheidsrapport van de BKB Groep. Als onderdeel van de BKB Groep presenteren we met trots dit rapport. Een eerste stap naar nog meer duurzaamheidsinitiatieven in de toekomst! Ontdek ons rapport via de onderstaande knop.

Naar een groenere toekomst

We streven naar een duurzamere toekomst en dus zal ons werk niet stoppen na het uitbrengen van dit rapport. Integendeel, met een intern duurzaamheidsteam gaan we de komende tijd nog meer duurzaamheidsinitiatieven zoeken en implementeren. Het duurzaamheidsrapport markeert slechts het begin van onze reis naar een groenere en meer duurzame toekomst.

Samen streven naar vooruitgang

Bij ANKRO geloven we in samenwerking als sleutel tot vooruitgang. Hoewel we grote stappen zetten op het gebied van duurzaamheid, realiseren we ons dat we het niet alleen kunnen doen. Soms hebben we de hulp van onze klanten nodig om bijvoorbeeld gerecyclede kunststoffen te proberen. Bekijk nu onze duurzaamheidspagina en ontdek al onze initiatieven of neem gerust eens contact op!

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan