2635 pand ankro

Hiep Hiep Hoera, ANKRO 25 jaar!

Wij bestaan sinds 1 februari 2023 precies 25 jaar! Wat begon als een klein bedrijfje in 1998, is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een uitgebreid klantenbestand. Bij ANKRO zijn wij ontzettend trots in dat wat we in de afgelopen 25 jaar hebben bereikt.

Geschiedenis ANKRO

ANKRO Kunststof Verspaning is opgericht op 1 februari 1998 in een kleine garage in woudrichem. Het bedrijf richtte zich op de productie van precisie-onderdelen van kunststof en metaal voor onder andere de technische industrie. Het bedrijf groeide snel en werd bekend om zijn hoge kwaliteit en innovatieve oplossingen. Dankzij de sterke groei hadden zij geen andere keus dan een nieuwe loods te bouwen op de Ir. Lelystraat 5 in Werkendam. 

1 januari 2012 was het dan zo ver en verhuisde zij naar het nieuwe pand. De jaren daarna heeft ANKRO geïnvesteerd in diverse geavanceerde technologieën en de uitbreiding van haar productiecapaciteiten, wat heeft geleid tot een grotere efficiëntie en klanttevredenheid. ANKRO zal zich de komende jaren nog verder ontwikkelingen en innoveren om aan de veranderende eisen van haar klanten te voldoen. 

Nieuwe huisstijl

Het zal je misschien al opgevallen zijn, maar ANKRO heeft op 1 februari zijn nieuwe huisstijl geïntroduceerd ter ere van het jubileum en de overname van ANKRO door BKB Precision. Deze nieuwe uitstraling weerspiegelt de groei die het bedrijf de afgelopen kwart eeuw heeft doorgemaakt. Het nieuwe ontwerp is fris, modern en sluit aan bij de huidige tijd, terwijl het tegelijkertijd ook respect toont voor het verleden en de wortels van het bedrijf. Het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl geven aan dat ANKRO klaar is voor de toekomst. 

Bij ANKRO zijn wij ontzettend trots op dat wat we in de afgelopen 25 jaar hebben bereikt en willen onze klanten, medewerkers en partners bedanken voor hun trouwe steun en bijdragen aan ons succes. We kijken uit naar de toekomst en zijn vastbesloten om onze klanten te blijven voorzien van de beste service en producten.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan