Kwaliteit

Bij ANKRO is kwaliteit meer dan alleen een woord; het is een belofte die we aan onze klanten nakomen in elk geproduceerd onderdeel. Ons streven naar excellentie begint bij de kern van onze processen, en komt terug in elk aspect van ons bedrijf.

Specialist in kunststof verspaning
Snelle levertijden
Al meer dan 25 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep
meten kunststof producten2

Onze kwaliteitsnormen

Om te waarborgen dat ieder product voldoet aan de hoogste standaarden hanteren we binnen ANKRO diverse kwaliteitsnormen. Onze klasse in kunststofbewerking bereiken we door nauwkeurigheid en betrouwbaarheid centraal te zetten tijdens de productie van ieder product. Door onze toewijding aan de door ons gehanteerde normen streven wij voortdurend naar perfectie. We hanteren binnen de BKB Groep een kwaliteitsbeleid, welke we strict naleven. Bekijk het kwaliteitsbeleid via de knop hieronder!

meetrapporten

Het leveren van meetrapporten en certificaten

De kunststofbewerkingsindustrie stelt steeds meer eisen aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van producten. Bij ANKRO begrijpen we deze behoeften en werken daarom nauw samen met de klant om de best mogelijke oplossing te bieden. Wij kunnen op verzoek onze klanten voorzien van allerlei diverse meetrapporten en certificaten. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Onze toewijding aan kwaliteit

Met de dagelijkse werkzaamheden van onze medewerkers dragen zij telkens weer bij aan het leveren van de hoogste kwaliteit. Het zit in ons DNA verweven en we gaan zeer zorgvuldig om met jouw producten. Benieuwd hoe we te werk gaan om jouw projecten tot een succes te maken? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten gaan voor jou aan de slag!

Het machinepark van ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan