Kunststofbewerking

Wij zijn een ervaren specialist op het gebied van kunststofbewerking en hebben een uitgebreide kennis van verschillende kunststofbewerkingstechnieken. Als kunststofbewerker staan wij bekend om onze kwaliteit, vakmanschap en leverbetrouwbaarheid, vandaar ''klasse in kunststofbewerking''.

kunststof draaien 2
Kunststof draaien

Kunststof draaien is het bewerkingsproces waarbij een stuk kunststof op een draaibank wordt bevestigd en met behulp van een snijgereedschap wordt gedraaid om het gewenste product te vormen.

kunststofbewerken frezen
Kunststof frezen

Kunststof frezen is een bewerkingsproces waarbij een roterend snijgereedschap wordt gebruikt om materiaal van een kunststof werkstuk te verwijderen.

draaiautomaat bewerking kunststof
Automatenwerk

Kunststof bewerken door middel van automatenwerk is een efficiënte methode om grote aantallen kunststofonderdelen te produceren.

kunststof assembleren
Kunststof assemblage

Kunststof assemblage is het proces waarbij afzonderlijke kunststofonderdelen worden samengevoegd tot een volledig functioneel eindproduct.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan