freesbewerking

Freesmachines

ANKRO beschikt over geavanceerde CNC-freesmachine waarmee uw producten nauwkeurig en effienciënt verspaant kunnen worden. Enkelstuks of seriematige productie? Bij ANKRO zit je voor beide aan het juiste adres!

Specialist in kunststof frezen
Snelle levertijd
Al meer dan 25 jaar ervaring

Freesmachines

Freesmachines spelen een belangrijke rol in de metaalbewerkingsindustrie en worden ingezet voor het produceren van complexe onderdelen met hoge precisie en kwaliteit. Bij ANKRO beschikken wij over diverse CNC-freesmachines waarmee wij in staat zijn om op maat gemaakte producten te vervaardigen volgens uw specificaties. Hierbij kunt u denken aan onze 3-assige, 4-assige en 5-assige freesmachines. ANKRO beschikt over de volgende freesmachines:

mazak nexus 510c ii

Mazak nexus 510c II

De Mazak Nexus 510C II is een krachtige en veelzijdige verticale bewerkingsmachine die ontworpen is voor een breed scala aan toepassingen. Met hoge snelheid en efficiëntie in het productieproces biedt de machine een uitstekende kwaliteit en nauwkeurigheid.

mazak vtc 200c ii(1)

Mazak VTC 200c II

De Mazak VTC 200C-II is een veelzijdige CNC-freesmachine die geschikt is voor de bewerking van verschillende materialen en productieprocessen. Met een groot werkbereik en hoge tafellastcapaciteit is deze machine perfect voor het bewerken van grote en zware werkstukken.

mazak variaxis c600 bmo robot(1)

Mazak Variaxis C-600 + BMO Robot

De Mazak Variaxis C-600 is een geavanceerde 5-assige CNC-freesmachine die ontworpen is voor de bewerking van complexe en veeleisende werkstukken. Deze wordt gecombineerd met een BMO PT50 Robot, waardoor deze freesbank 24/7 kan frezen. Met een hoge precisie, geavanceerde spil- en bewegingssystemen en een groot werkbereik biedt de machine een uitstekende nauwkeurigheid en productiviteit. Dankzij de vijf assen van de machine kunnen complexe 3D-vormen en contouren nauwkeurig worden bewerkt. De machine is eenvoudig te bedienen en biedt een geavanceerde besturing met Mazak's Smooth Technology, waardoor de programmeertijd wordt verkort en de efficiëntie van het productieproces wordt verhoogd.

datron m8 cube

Datron M8 cube

De Datron M8Cube is een hoogwaardige vacuum CNC-freesmachine die is ontworpen voor een hoge precisiebewerking, met een krachtige spindel en een nauwkeurig bewegingssysteem. De M8Cube biedt hoge snelheden en acceleraties, waardoor de productiviteit van de machine wordt verhoogd. De machine is daarnaast ook zeer gebruiksvriendelijk, met een intuïtieve gebruikersinterface en eenvoudige bediening. Bij ANKRO beschikken wij over twee van deze examplaren.

Meer machines van Ankro

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan