ankrokunststofgrijswebsite

Duurzaamheid

Voor ANKRO is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk uitgangspunt. Daarom streven we ernaar duurzaamheid te integreren in al onze activiteiten, van onze productieprocessen tot onze relaties met leveranciers en klanten. We zijn voortdurend op zoek naar manieren waarop we kunnen investeren in een betere toekomst.

Specialist in kunststof verspaning
Snelle levertijden
Al meer dan 25 jaar ervaring
Onderdeel van de BKB Groep
bkb groep zonder holding

Duurzaamheidsrapport BKB Groep

Om het bewustzijn van onze impact te vergroten hebben we een duurzaamheidsrapport opgesteld. Dit rapport geeft ons inzichten over onze duurzaamheidsinspanningen. De eerste maatregelen zijn al geïmplementeerd binnen de BKB Groep en er staan nog vele andere duurzaamheidsinspanningen op de planning. Bekijk ons duurzaamheidsrapport via de onderstaande link.

Een aangename werkomgeving

Bij ANKRO hechten we veel waarde aan een veilige werkplek waar iedereen zich thuis voelt en waar groei wordt gestimuleerd. Samen met onze medewerkers blijven we hierin investeren. Enkele van de maatregelen die we hebben genomen zijn:

  • Voldoende natuurlijk licht op de werkplek
  • Verstrekking van veiligheidsschoenen aan alle werknemers
  • Ergonomische ondersteuning op de werkplek
  • Een inclusieve en diverse werkcultuur
  • Diverse mogelijkheden voor opleidingen
mercy ships min[1]

Mercy Ships & Hart voor de Zaak

ANKRO heeft zich toegewijd aan het ondersteunen van Mercy Ships, een wereldwijde organisatie die medische zorg biedt aan de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Binnen ANKRO vinden wij dat iedereen recht heeft op toegang tot kwaliteitsgezondheidszorg. Mercy Ships beschikt over twee ziekenhuisschepen, de Africa Mercy en de Global Mercy, die speciaal zijn uitgerust om mensen in de armste gebieden van Afrika te helpen.

ANKRO Kunststof Verspaning is daarnaast ook verbonden aan Hart voor de Zaak, een initiatief van Hartstichting Nederland. Dankzij deze samenwerking hebben we afgelopen jaar een AED kunnen plaatsten binnen ons bedrijf en steunen we baanbrekende onderzoeken naar hart- en vaatziekten. Zo dragen we bij aan het verminderen van de op één na belangrijkste doodsoorzaak in Nederland en bevorderen we de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers.

HET MACHINEPARK VAN ANKRO

Bij ANKRO beschikken wij over een hoogwaardig en up-to-date machinepark. Dankzij een breed scala aan CNC-machines zijn wij in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou!

Bekijk ons machinepark
freesbewerking
Freesbanken

Onze freesbanken bieden precisie en efficiëntie bij het produceren van complexe onderdelen voor verschillende industriële toepassingen.

draaimachine ankro
Draaibanken

De draaibanken van ANKRO zijn in staat om complexe onderdelen te produceren door kunststof te verwijderen en te vormen met behulp van diverse gereedschappen. 

draai freesbewerking
Draai-freescombinaties

ANKRO's draai-freescombinaties zijn geavanceerde machines die zowel draai- als freesbewerkingen uitvoeren om nauwkeurige en complexe onderdelen te produceren.

draaiautomaat bewerking kunststof
Draaiautomaten

De draaiautomaten van ANKRO zijn automaten die geautomatiseerde draaibewerkingen uitvoeren, waardoor de productiviteit en doorvoersnelheid van het productieproces wordt verhoogd.

meten kunststof producten2
Meetmachines

Bij ANKRO zorgen geavanceerde meetmachines voor een nauwkeurige controle en waarborging van de hoogste kwaliteitsnormen in elk productieproces.

3d printen ankro
3d-printer

De 3D-printer van ANKRO maakt gebruik van de nieuwste printtechnologieën om complexe en gedetailleerde objecten voor klanten in verschillende industrieën te produceren. 

 

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0183-304872 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

vestigingsmanager ankro 2
Gerben van Boxel
Vestigingsmanager
info@ankro.nl
Vraag een offerte aan